Sistem All-in-One ASUS A3402WBAK cu procesor Intel® Core™ i3-1215U pana la 4.40GHz, 23.8", Full HD, 8GB DDR4, 512GB SSD NVMe™, Intel® UHD Graphics, No OS, Black

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Sistem All-in-One ASUS A3402WBAK cu procesor Intel® Core™ i3-1215U pana la 4.40GHz, 23.8", Full HD, 8GB DDR4, 512GB SSD NVMe™, Intel® UHD Graphics, No OS, Black de la ASUS

Frumos prin design. Imaginatia cu adevarat extinsa.

ASUS A3402 dispune de un procesor Intel Core de pana a 12-a pentru performante de calcul fara compromisuri. Designul sau dual-storage permite atat accesul rapid la fisiere, cat si o capacitate mare, in timp ce WiFi 6 dual band asigura o conectivitate wireless super-rapida si stabila. Designul NanoEdge slim-bezel are ca rezultat un raport ecran/corp de pana la 88% pentru o productivitate expansiva. Acest ecran frumos si larg beneficiaza de o gama de culori 100% sRGB si de tehnologia wide-view de 178° pentru imagini cu adevarat deosebite. In combinatie cu sistemul audio avansat ASUS SonicMaster Premium - cu Dolby® Atmos si sistem de anulare a zgomotului cu AI in doua directii - ASUS A3402 va cufunda in imagini impresionante si sunet superb pentru o experienta de divertisment de ultima generatie.

 

 

 

Ecranul incredibil NanoEdge cu rama ingusta

Economisitorul de spatiu ASUS A3402 este remarcabil de subtire si usor, iar ecranul sau NanoEdge are un cadru subtire pentru vizualizare de la margine la margine si un raport ecran/corp impresionant de pana la 88%. Acest afisaj uimitor cu ecran lat include tehnologia wide-view, care il face perfect pentru a impartasi imagini sau videoclipuri cu prietenii si familia. Cu ecranul FHD (1920 x 1080) de 23,8 inchi, tot ceea ce faceti este redat in detalii vii, cu culori si contrast uimitoare - pentru munca sau distractie.

 

 

Vibrant si viu

Ecranul NanoEdge de pe ASUS A3402 dispune de unghiuri largi de vizualizare de 178° pentru a se asigura ca culorile si contrastul raman vii si indraznete, chiar si atunci cand sunt privite din unghiuri ascutite, si de o gama de culori 100% sRGB pentru culori vii si cu aspect realist. De asemenea, acesta include tehnologia exclusiva ASUS Splendid pentru a asigura culori reale - fie ca este vorba de imaginea unui apus de soare, a unui cer albastru clar sau a unor tonuri subtile ale pielii. Exista chiar si un mod special Vivid pentru acele momente de creatie, care va permite sa obtineti un nivel general de saturatie a culorilor care imbunatateste nuantele pentru ca imaginile sa arate uimitor.

 

Elegant si fin

ASUS A3402 are un aspect nou si proaspat, cu un suport integrat clasic, dar elegant, pentru a completa stilul tau de viata elegant. Proiectat pentru o stabilitate completa si un aspect elegant, forma sa se bazeaza pe caracterul chinezesc 人 - simbolizand o estetica umana. O balama perfect echilibrata mentine ecranul ferm in pozitie, permitandu-va in acelasi timp sa inclinati fara efort ecranul la cel mai confortabil unghi. Este finisat cu un model elegant in forma de V pe partea din spate, creand o piesa frumoasa de mobilier contemporan.

 

 

 

Putere prin sarcinile de zi cu zi

Echipat cu procesor Intel® Core™ de a 12-a generatie, cu eficienta energetica, ASUS A3402 beneficiaza atat de nuclee de performanta cat si de eficienta pentru a face fata oricarui volum de lucru. In plus, designul dual-storage ofera viteze foarte rapide de citire si scriere a datelor pentru a facilita creativitatea si productivitatea, precum si o capacitate vasta pentru stocarea fotografiilor si videoclipurilor. Pe scurt, ASUS A3402 ofera performante fara efort pentru un multitasking receptiv - astfel incat, indiferent de sarcina pe care o aveti la indemana, o veti parcurge cu usurinta!

 

 

 

Conectivitate rapida si fiabila

ASUS A3402 este dotat cu cele mai noi tehnologii de conectivitate, inclusiv un port HDMI-in care va permite sa conectati fisiere video si audio de la o sursa externa - permitand experiente uimitoare pe ecran mare pentru laptop, dispozitiv mobil, consola de jocuri sau chiar un set-top TV box. Exista, de asemenea, patru porturi USB 3.2 Gen 1 pentru conectarea tuturor perifericelor, un port HDMI-out pentru conectarea unui afisaj extern si un cititor de carduri SD (anumite modele) pentru confortul de zi cu zi. ASUS A3402 dispune, de asemenea, de securitate integrata, cu un slot de blocare Kensington incorporat pentru o protectie fizica simpla si eficienta.

 

 

WiFi 6

Pentru conectivitate ultra-rapida, ASUS A3402 dispune de pana la 802.11ax WiFi 6 dual-band 2x2 pentru viteze de 3 ori mai mari decat 802.11ax WiFi 5.

 

 

Difuzoare bass-reflex avansate

Pentru experiente multimedia uimitor de imersive, ASUS A3402 este proiectat cu un sistem audio puternic. Difuzoarele stereo integrate de inalta calitate sunt capabile sa livreze 6 W de sunet pur si bogat si beneficiaza de un design bass-reflex avansat - un design disponibil de obicei doar in sistemele de difuzoare hi-fi - pentru a oferi basuri puternice si fluide si un sunet clar, cu o gama completa, care trebuie auzit pentru a fi crezut. Sunetul mixat in Dolby Atmos stereo merge dincolo de canalele stanga si dreapta. In schimb, sunetul este plasat cu precizie in jurul tau, creand un efect de invaluire care te cufunda complet in experienta audio.

 

Sunet SonicMaster de inalta fidelitate, optimizat in mod expert

ASUS SonicMaster, dezvoltat de echipa ASUS Golden Ear, confera ASUS A3402 un sunet de calitate, care ofera o gama mai larga de frecvente pentru voci mai clare si un bas bogat si profund. SonicMaster este un mix personalizat de hardware superior si software inteligent conceput pentru a va oferi un control audio complet pentru un sunet cu adevarat captivant pentru filme, muzica si jocuri.

 

Tehnologie de anulare a zgomotului cu AI

ASUS A3402 dispune de tehnologia de anulare a zgomotului cu inteligenta artificiala, care utilizeaza tehnici sofisticate de invatare automata. Tehnologia include atat o functie in amonte pentru a filtra zgomotul din jurul difuzorului, cat si o functie in aval pentru a elimina zgomotul provenit de la persoana de la celalalt capat al conversatiei.

Vezi mai mult

  • Procesor
    • Producator Procesor
      Intel®
    • Tip procesor
      i3
    • Frecventa procesor (GHz)
      4.4
    • Numar Nuclee
      6
  • Display
    • Diagonala (inch)
      23.8
    • Rezolutie
    • Tehnologie
      IPS
  • Memorie
    • Capacitate memorie (GB)
      8
    • Tip memorie
      DDR4
  • Hard Disk
    • Capacitate SSD (GB)
      512
    • Interfata HDD
      PCI Express
  • Porturi
    • USB 2.0
      1 x
    • USB 3.2
      3 x
    • RJ-45
      1 x
    • HDMI
      2 x
  • Conectivitate
    • LAN
      10/100/1000
    • Wireless
      802.11 ax 2x2
    • Bluetooth
      5.2
  • Altele
    • Greutate (kg)
      5.4
    • Tastatura
      Da
    • Mouse
      Da
  • Software
    • Culoare
      Argintiu
      Negru

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.