HP color LaserJet 3500/3700 220V Fuser Q3656A

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

1.927,76 lei
1.635,18 lei
  • Distribuie pe:

Descriere HP color LaserJet 3500/3700 220V Fuser Q3656A de la HP

Prezentare generala


Consumabilele HP LaserJet interactioneaza cu imprimanta pentru a asigura tiparirea cu usurinta, pretul accesibil si fiabilitatea lucrarilor de calitate superioara. Un proces electro-fotografic imbunatatit asigura o gama larga de culori intense si text clar pe o varietate de hartii.


Caracteristici


Consumabilele si imprimantele HP LaserJet utilizeaza un proces electro-fotografic imbunatatit pentru mentinerea preciziei cromatice chiar si in conditii extreme. Formulele avansate ale tonerului asigura o gama variata de culori vii si text precis pentru rezultate profesionale.
Consumabilele si imprimanta HP Color LaserJet sunt proiectate impreuna. Acest sistem de imprimare eficient ca pret asigura functionarea fiabila, eficace, care minimizeaza interventia utilizatorului si intretinerea, economisind timp si imbunatatind productivitatea.
Consumabilele HP sunt componente ale sistemului de imprimare create pentru intretinere eficienta, la timp, si instalare simpla, fara nevoia unui manual. Cand nivelurile tonerului sunt scazute, tehnologia Smart1 trimite atentionari pentru inlocuirea la timp a cartusului.


Specificatii


Tehnologie de imprimare Laser
Numar de pagini imprimate (color) 60.000 de pagini
Explicatii pentru Numar de pagini produse
Randament de pana la 75.000 de pagini pentru imprimantele HP Color LaserJet 3550 si 3700 Printers.


Cerinte privind exploatarea


Temperatura de functionare 15 la 25° C
Variatie temperatura stocare -20 la 40°C
Umiditate stocare 10 - 90% RH


Dimensiuni si greutate


Dimensiuni pachet (L x I x i) 388 x 562 x 358 mm

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.