HP CLJ 9500 Fuser Kit C8556A

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere HP CLJ 9500 Fuser Kit C8556A de la HP

Prezentare generala


Fuser HP Color LaserJet C8556A la 110 V/220 V pentru imprimanta HP Color LaserJet seria 9500 permite imprimarea < 100.000 de pagini. Consumabilele de productivitate mare asigura functionare sigura si eficienta, permitand imprimarea fara supraveghere.
Caracteristici
Consumabilele HP Color LaserJet 9500 cu tehnologie Smart Printing2 asigura in permanenta calitatea profesionala a imprimarii. Calitatea excelenta a imprimarii este data de redarea precisa a culorilor, contururile nete si claritatea textului negru.
Consumabilele de imprimare HP Color LaserJet 9500 cu tehnologie Smart Printing 2 sunt usor de instalat si intretinut. Starea consumabilelor este monitorizata si afisata folosind un browser web standard sau pe panoul de control al imprimantei.
Consumabilele HP Color LaserJet 9500 cu tehnologie Smart Printing 2 realizeaza ajustari automate pentru a optimiza calitatea imprimarii si a spori fiabilitatea. Interventiile minime ale utilizatorului economisesc timp si cresc productivitatea.


Specificatii


Tehnologie de imprimare Laser
Numar de pagini imprimate (color) Aproximativ 100.000 pagini.
Numar de pagini imprimate (alb-negru) Aproximativ 100.000 pagini.


Cerinte privind exploatarea


Temperatura de functionare 15 la 25° C
Variatie temperatura stocare 20°C – 40°C
Umiditate stocare 10 - 90% RH


Dimensiuni si greutate


Dimensiuni pachet (L x I x i) 601 x 355 x 257 mm
Greutate pachet 7,6 kg

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.