Set de ingrijire faciala Remington Smooth & Silky EP7070, Epilator, Cap masaj, Perie faciala, Trimmer, Alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
285,01 lei

Taxa verde: 1,19 lei

(Pret cu taxa verde: 286,20 lei )

Pret 36 Rate Optimo: 10.49 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

EP7070

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Set de ingrijire faciala Remington Smooth & Silky EP7070, Epilator, Cap masaj, Perie faciala, Trimmer, Alb de la Remington

Set de ingrijire faciala Remington Smooth & Silky EP7070, Epilator, Cap masaj, Perie faciala, Trimmer, Alb
 
Economiseste spatiu in trusa ta de ingrijire personala cu ajutorul acestui aparat pe care le face pe toate. Acesta poate fi utilizat atat pentru epilare, cat si pentru curatare, tuns si revitalizare - indeplinind toate nevoile tale.

Epilatorul facial poate fi utilizat pe barbie, deasupra buzelor si frunte, precum si pentru ingrijirea sprancenelor. Indepartand chiar si cele mai scurte fire de par, poti obtine o piele neteda si delicata, fara fire de par, pentru pana la 4 saptamani.

Functia bidirectionala face ca fiecare spranceana sa poata fi modelata egal si simetric. Dupa ce te-ai epilat, capul pentru masaj reprezinta metoda ideala pentru a iti revitaliza pielea.

Curatarea cu peria de curatare faciala este de 6 ori mai eficienta decat o curatare manuala, avand grija ca toate impuritatile stranse de-a lungul zilelor sunt indepartate instant, lasand in urma o piele proaspata si sanatoasa.

Setul de Ingrijire Faciala vine impreuna cu un mini pen trimmer, ideal pentru tunsul si finisarea de precizie. Ultimate Smooth and Silky chiar acopera toate nevoile, ajutandu-te sa obtii o piele reimprospatata si neteda care straluceste.
 
Ai grija de nevoile fetei tale

Acest set facial complet iti va indeplini toate nevoile de epilare si tuns facial, precum si curatare amanuntita si masaj - oferindu-ti o piele delicata si matasoasa, fara fire de par si revitalizata.
   
Stai fara griji pana la 4 saptamani

Cu ajutorul epilatorului facial care poate fi utilizat pe barbie, mustata si zona sprancenelor, poti scapa de parul nedorit pentru pana la patru saptamani. In plus, mini trimmerul inclus te va ajuta sa obtii un tuns usor si o modelare de precizie.


CARACTERISTICI GENERALE

Zona corporala Fata
Tip produs Epilator clasic
Set Da
Tip utilizare Uz casnic
Utilizare Piele uscata
Destinat pentru Radere Epilare Exfoliere
Tip functionare Pensete
Tip alimentare Baterii
Tip operare Fara fir
Functii Compact Bidirectional
Continut pachet 1 x Baterie AA 1 x Trimmer 1 x Perie de curatare 1 x Epilator 1 x Perie faciala 1 x Cap masaj
Culoare Alb/Roz

DIMENSIUNI

Lungime 30.6 mm
Greutate 229 g
Inaltime 187 mm
Latime 29.7 mm
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.