Aparat de ras facial multifunctional, Remington, HG1000 Omniblade, tundere 1-3-5 mm, timp de functionare 30 minute, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
92,84 lei

Taxa verde: 1,19 lei

(Pret cu taxa verde: 94,03 lei )

Pret 36 Rate Optimo: 3.45 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

HG1000

Garantie: 60 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Aparat de ras facial multifunctional, Remington, HG1000 Omniblade, tundere 1-3-5 mm, timp de functionare 30 minute, Negru de la Remington

Obține precizie completă pentru îngrijirea feței și rezultate apropiate de piele cu Omniblade HG1000.
Poți realiza o varietate de stiluri cu precizie completă, mulțumită capului detașabil si celor 2 accesorii interschimbabile. Bucură-te de performanță de tăiere apropiată de piele, la doar 0,15 mm* datorită noului design ștanțat și șlefuit de lamă, garantată să reziste pentru o durată de 5 ani**. Având un design intuitiv, te vei putea bucura de un control complet în timpul tunsului, chiar și in zonele în care ajungi mai greu.

REZULTATE APROPIATE DE PIELE

Obține rezultate apropiate de piele cu Omniblade si lama cu noul său design ștanțat și șlefuit. Experimenteaza un look proaspat ras datorită performanței de tăiere apropiată de piele, la doar 0,15 mm*.

CAP DETAȘABIL ȘI 3 ACCESORII INTERSCHIMBABILE

Ai tot ce este mai bun pentru rutina ta de îngrijire facială cu Omniblade, mulțumită capului său detașabil cu lamă principală de 35 mm și celor 3 pieptăni pentru barba scurtă (1, 3 si 5mm)

LAMĂ CU 5 ANI DURATĂ DE VIAȚĂ

Bucură-te de îngrijirea nesfârșită și creează o varietate de stiluri cu ajutorul Omniblade. Având o lamă de calitate, garantată să reziste 5 ani**, îți vei putea crea cu încredere look-ul dorit, fără să îți faci griji cu privire la schimbarea lamelor.

CARACTERISTICI:

  • Design nou – Lamă stanțată și șlefuită
  • Performanță de tăiere apropiată de piele, la doar 0,15 mm*
  • Lamă garantată să reziste 5 ani**
  • Cap detașabil
  • Lamă principală de 35 mm
  • 3 x piepteni pentru barbă scurtă (1, 3 și 5 mm)
  • Funcționează cu 2 baterii AAA
  • Până la 30 de minute de utilizare
  • Întrerupător de alimentare cu bază rotativă
  • 100% rezistent la apă
  • Husă de călătorie
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.