Sistem aer conditionat Tesla TGS-D18V912W, Clasa A++, WiFi, multisplit,unitate exterioara 18000 BTU, unitate interioar 12000BTU + 9000BTU, Inverter, Clasa A++, Alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
4.879,00 lei
Pret 36 Rate Optimo: 178.84 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

TGS-D18V912W

Garantie: 36L

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Sistem aer conditionat Tesla TGS-D18V912W, Clasa A++, WiFi, multisplit,unitate exterioara 18000 BTU, unitate interioar 12000BTU + 9000BTU, Inverter, Clasa A++, Alb de la TESLA

tesla info

MAI MULTE UNITĂȚI INTERIOARE.

Această unitate exterioară Tesla montată pe perete poate fi conectată la diferite tipuri de unități interioare, dar și la un număr diferit de dispozitive interioare - toate pentru a răspunde nevoilor și cerințelor de spațiu.

DIVERSE UNITĂȚI INTERIOARE

Conectează-l la o consolă, o casetă compactă, o unitate de aparat de aer condiționat clasic montată pe perete: poate suporta diferite modele, pentru confortul tău maxim în timp ce planifici procesul de instalare.

tesla info

GAMĂ LARGĂ DE OPERARE

Acest AC funcționează bine în diferite condiții meteorologice. Funcțiile de răcire vor funcționa în mod normal la temperaturi exterioare cuprinse între -15°C și 52°C, în timp ce încălzirea funcționează optim între -15°C și 34°C.

DESIGN ÎMBUNĂTĂȚIT

Designul îmbunătățit al dispozitivului permite aerului proaspăt să treacă și să răcească modulul invertor - menținând temperatura acestuia sub un anumit punct pentru a asigura funcționarea stabilă și fiabilă a dispozitivului.

tesla info

INSTALARE FLEXIBILĂ

Cu o lungime maximă a țevii de 75 de metri și o diferență de înălțime maximă de 10 metri, puteți alege cu ușurință cel mai bun loc posibil pentru a instala unitatea exterioară AC.

WI-FI

Wi-Fi înseamnă că aparatul de aer condiționat Tesla poate fi controlat atât cu telefonul mobil sau alte dispozitive smart: o opțiune care aduce confort și comoditate!

tesla info

SPECIFICAȚII TEHNICE


Capacitate (Btu) 18000
Tip refrigerant R32
Nivel de zgomot 25 dB
SEER 6.1
SCOP 4
EER 3.21
COP 3.41

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Capacitate (BTU)
    • Tip produs
      Multi-split
    • Clasa de eficienta energetica
      A++
    • Wi-Fi
      Da
    • Culoare
      Alb

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.