Karcher Aparat de curatare Vaporeta SC 2 EASYFIX 1L 3.2 Bar Galben

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Aparat de curatare Vaporeta SC 2 EASYFIX 1L 3.2 Bar Galben de la Karcher

C 2 este un aparat compact de curatare cu aburi, cu 2 nivele de control ale intensitatii aburului, in functie de necesitatile de curatare. Aparatul este prevazut cu un lacas de depozitare a accesoriilor si o duza de podea EasyFix, cu articulatie flexibila pentru o manevrabilitate excelentă și curățare ușoară în jurul obstacolelor precum și sub mobilier. Aparatul SC 2 nu utilizeaza substante chimice in functionare si indeparteaza 99,99% din toate bacteriile de uz casnic Accesoriile versatile ajuta curatarea si a celor mai dificile zone si elemente ale casei si indeparteaza chiar si acea murdarie pe care o credeati imposibil de curatat.

Vezi mai mult

Opiniile clientilor despre Karcher Aparat de curatare Vaporeta SC 2 EASYFIX 1L 3.2 Bar Galben

Rating general:
5
5 (1)
4
3
2
1

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Florin - Scor: 5/5 | acum 2 ani
Karcher Aparat de curatare Vaporeta SC 2 EASYFIX 1L 3.2 Bar Galben

Badabum a fost la inaltime ca de obicei, comanda online a fost onorata in circa 30 de minute cand deja aveam AWB-ul. Pretul a fost foarte bun fata de alti vanzatori online consacrati. Despre produs pot spune ca este exact ceea ce cautam, curata grasimea intarita de pe aragaz si faianta fara a fi nevoie de tot felul de substante acide (care nu prea faceau treaba). Este mai mic decat pare in poze dar este bine facut si usor. Periile si accesoriile sunt bune si utile (nu se stramba de la temperatura cum se intampla la aparate similare mai ieftine), peria cea mai mica are ceva joc cand se prinde pe teava si mai cade... nu este un inconvenient chiar atat de mare.
Ca o remarca generala, ar fi bine daca pe site-urile de vanzari online in general, ar exista calificative separate pentru vanzator si pentru produse, uneori nu este vina vanzatorului daca un produs nu este chiar asa cum este descrierea producatorului sau poate invers.

produs cumparat de la Badabum.ro.
Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.