Robot mop cu role inteligent Karcher RCF 3 1.269-660.0, navigatie LiDar, 5200mAh, autonomie 120 de minute, 80m², putere de aspirare 5000 Pa, recipient apa curata 430ml, rezervor apa murdara 115 ml, Alb/Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
3.022,93 lei

Taxa verde: 5,95 lei

(Pret cu taxa verde: 3.028,88 lei )

Pret 36 Rate Optimo: 111.03 lei/luna
Stoc: Intreaba
Va rugam sa ne contactati pentru a afla disponibilitatea sau termenul de livrare al acestui produs*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

1.269-660.0

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Robot mop cu role inteligent Karcher RCF 3 1.269-660.0, navigatie LiDar, 5200mAh, autonomie 120 de minute, 80m², putere de aspirare 5000 Pa, recipient apa curata 430ml, rezervor apa murdara 115 ml, Alb/Negru de la Karcher

Curatarea podelelor devine simpla: de acum incolo, mopul robotizat inteligent RCF 3 se ocupa de curatarea umeda altfel obositoare si consumatoare de timp a podelelor dure. Datorita tehnologiei dovedite cu role FC, RCF 3 nu numai ca indeparteaza eficient murdaria persistenta sau lichidele uscate, ci si praful si firimiturile uscate. In acelasi timp, detecteaza automat covoarele si le ocoleste cu pricepere. RCF 3 are doua rezervoare care ii permit sa furnizeze in mod constant apa proaspata rolei si sa colecteze separat apa murdara. Murdaria usoara si uscata este preluata cu usurinta si transportata in rezervorul de apa murdara. Diferite moduri de curatare pot fi setate cu ajutorul aplicatiei practice de control. Astfel, robotul poate fi adaptat cu flexibilitate la o gama larga de nevoi si cerinte. Pentru a incepe curatarea, porniti robotul convenabil prin intermediul aplicatiei sau prin apasarea unui buton de pe dispozitiv. In cazul in care RCF 3 are nevoie de asistenta, in multe situatii va va anunta printr-o iesire vocala sau prin intermediul aplicatiei.

Tehnologia cu role din microfibre FC

Mopul robotizat RCF 3 functioneaza cu tehnologia cu role dovedita de la Kärcher, care asigura o curatare umeda deosebit de riguroasa a pardoselilor dure. Murdaria usoara si uscata, de exemplu, praf, firimituri marunte sau murdarie adusa de afara, este preluata direct in timpul spalarii umede si colectata in rezervorul de apa murdara. Tehnologia cu sistem de curatare continua a rolei si sistemul cu 2 rezervoare asigura rezultate optime chiar si pe suprafete mai mari, deoarece se asigura ca in permanenta va curata cu o rola curata.

   

Sistem cu 2 rezervoare cu indicatori de nivel de umplere

Cu sistem inteligent cu 2 rezervoare: rola din microfibre este umezita in permanenta cu apa curata. Apa uzata si murdaria este colectata in cel de-al doilea rezervor. Indicatorii nivelului de umplere a rezervorului arata daca rezervorul de apa murdara este plin sau daca rezervorul de apa curata este gol. In ambele cazuri, robotul isi intrerupe activitatea si se intoarce la statia de incarcare. Afisajul este indicat prin LED-uri direct pe robotul de curatare si, de asemenea, printr-o notificare in aplicatie.

   

Detectarea si evitarea covoarelor

RCF 3 detecteaza automat suprafetele acoperite cu mocheta cu ajutorul unui senzor cu ultrasunete si le afiseaza pe harta din aplicatie. In timpul curateniei, robotul se deplaseaza in jurul covoarelor cu o strategie inteligenta si previne umezirea acestora. Daca este necesar, functia de evitare a covoarelor poate fi, de asemenea, dezactivata prin intermediul aplicatiei, astfel incat mopul robotizat sa treaca pe toate suprafetele - chiar si pe covoarele cu peri mici.

   

Functia de autocuratare a rolei

  • Cu ajutorul sistemului de indepartare continua a murdariei de pe rola in timpul curatarii, murdaria este colectata in mod fiabil in pieptenele de par si transportata in rezervorul de apa murdara;
  • Cele mai bune rezultate de curatare cu tehnologia dovedita a rolelor si sistemul cu 2 rezervoare: apa murdara si particulele sunt indepartate de pe role in timpul curatarii. De asemenea, ideal pentru suprafete mai mari.

Control comod prin aplicatie cu WiFi

  • Cu ajutorul aplicatiei se pot regla individual numeroase setari;
  • Aplicatia permite controlul si configurarea robotului de curatenie din orice locatie. Chiar daca nu sunteti acasa;
  • Transmiterea de informatii despre starea actuala a aparatului si afisarea progresului de curatare prin intermediul aplicatiei.

Cartografierea precisa a podelelor existente si optiuni versatile de personalizare in aplicatie

  • Aplicatia poate stoca mai multe harti, de exemplu, pentru mai multe etaje;
  • Definiti zonele care nu trebuie sa fie parcurse si curatate (de exemplu, covoare, zone de joaca si obstacole mai mari) sau care trebuie abordate in mod special si curatate individual;
  • Definirea setarilor individuale de curatare (intensitatea de curatare, cantitatea de apa, numarul de treceri) pentru anumite camere sau zone, in functie de cerintele de curatare sau de gradul de murdarie.

Functia temporizator

  • Setati orele de curatenie si creati programe de curatenie prin intermediul aplicatiei;
  • RCF 3 incepe in mod independent operatiunile de curatare in functie de data/ora programata.

Iesire vocala

  • Intotdeauna bine informat: RCF 3 utilizeaza iesirea vocala pentru a furniza informatii importante si pentru a comunica starea curenta;
  • In cazul in care robotul mop are nevoie de ajutor sau de un service, in multe situatii, acesta va va anunta prin intermediul unei iesiri vocale.

Senzori de cadere

  • Senzorii de cadere previn in mod fiabil caderea RCF 3 pe scari sau praguri;
  • Senzorii scaneaza continuu podeaua. Daca este detectata o diferenta de nivel mare sau un risc similar, controlerul primeste un semnal care declanseaza intoarcerea robotului.

Protectia datelor si actualizari

  • In calitate de producator cu sediul in Germania, Kärcher acorda o mare importanta protectiei datelor si are o grija extrema pentru a se asigura ca sunt indeplinite toate cerintele legale aplicabile in acest sens;
  • Intregul transfer de date intre aplicatia Home Robots de pe smartphone-ul dvs. si mopul robotizat se efectueaza prin intermediul unui cloud catre servere situate exclusiv in Germania;
  • Actualizarile periodice imbunatatesc si extind performanta mopului robotizat si a aplicatiei. Acest lucru inseamna, de asemenea, ca securitatea sistemului este actualizata in mod constant pentru a corespunde specificatiilor actuale.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Mop electric
Utilizare Rezidential
Utilizat pentru Multi-suprafete
Tip alimentare Acumulator
Culoare Negru Alb

CARACTERISTICI TEHNICE

Putere 36 W
Capacitate rezervor apa

430 ml

115 ml

FUNCTII SI ACCESORII

Continut pachet 1 x Robot mop cu role inteligent

DIMENSIUNI

Lungime 142 mm
Inaltime 124 mm
Greutate 4.5 Kg
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.