Aparat de curatat cu abur Karcher SC 1, 1.516-400.0, 1200 W, 3 bar, rezervor 0.2L, incalzire 3 min, Alb/Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Aparat de curatat cu abur Karcher SC 1, 1.516-400.0, 1200 W, 3 bar, rezervor 0.2L, incalzire 3 min, Alb/Negru de la Karcher

Aparatul compact portabil de curatare cu abur fara chimicale SC 1 este ideal pentru o curatare temeinica care ucide 99,99% din toate bacteriile de uz casnic comune pe suprafete dure din jurul casei. Datorita dimensiunilor sale compacte, la indemana, acest aspirator cu abur portabil este ideal pentru o curatare rapida si completa. Accesoriile versatile si jetul puternic de abur lasa toate suprafetele dure, cum ar fi fitinguri, gresie, plite si hote de evacuare, stralucitor de curate. Indeparteaza murdaria intarita, reziduurile de calcar si unsoare, in cel mai scurt timp. Multumita dimensiunii compacte acesta ocupa spatii reduse de depozitare.

Dispozitiv de siguranta pentru copii pe aparat

Un sistem de blocare ofera o protectie fiabila, impotriva utilizarii necorespunzatoare de catre copii.

Presiune puternica a aburului de 3 bari

  • Indeparteaza cu usurinta toate tipurile de murdarie – chiar si din locurile greu accesibile.

Mic, util si usor de depozitat

  • Dispozitivul poate fi depozitat in locul in care se utilizeaza, pentru un acces usor.

Accesorii multifunctionale  

  • Curatare eficienta a diverselor suprafete cu duza pentru podea, duza manuala, perie rotunda, etc.

Husa de bumbac pentru duza manuala  

  • Pentru o curatare in profunzime, indepartare si preluare imbunatatita a murdariei.

Kärcher a testat eficienta aparatelor de curatat cu aburi impotriva virusurilor intr-un laborator independent. Rezultatul obtinut: daca sunt utilizare corect, aceste aparate elimina pana la 99,999% din virusurile anvelopate*, cum ar fi gripa si 99,99% din toate bacteriile comune** de pe suprafete dure. Pentru ca in prezent dezinfectantii sunt rezervati ingrijirii pacientilor aflati in ambulatoriu si pentru spitale, aparatele de curatat cu aburi reprezinta o contributie valoroasa la igiena generala – atat in gospodariile private cat si in utilizarile comerciale si industriale.

Virusurile anvelopate pot fi distruse la temperaturi ridicate. Deoarece virusurile nu sunt germeni sau organisme vii, expertii vorbesc si despre inactivarea acestora. Intr-un laborator certificat a fost testat un virus reprezentativ pentru virusurile anvelopate - Vaccinia-Ankara-Virus, Modificat - care a fost distribuit pe o suprafata dura. Pe aceasta suprafata a fost utilizat un aparat de curatat cu aburi dotat cu o laveta din microfibra. S-a demonstrat o reducere cu 99,999% a virusurilor, in conditia de utilizare la nivel maxim a nivelul aburului si cu o durata de curatare de 30 secunde pe o singura zona.

*Testele au aratat ca, la curatarea punctuala timp de 30 secunde la putere maxima cu aparatul de curatat cu abur Kärcher  99,999% din virusurile anvelopate, cum ar fi gripa (cu exceptia virusului hepatitei B) pot fi eliminate de pe suprafetele dure, netede din mediul casnic (germeni de testare: Vaccinia-Ankara-Virus, Modificat).

**La curatarea intensa cu aparatul de curatat cu abur Kärcher, 99,99% din toate bacteriile comune de uz casnic vor fi ucise de pe suprafete dure, netede din mediul casnic, cu conditia ca viteza de curatare sa fie de 30 cm/s si nivelul aburului dat la maxim (germeni de testare: Enterococcus hirae).

Curatarea bucatariei

 Fie ca este vorba despre rosturi, faianta, sticla si suprafete sintetice, hote, plite sau chiuvete, cu ajutorul aparatelelor cu abur poti avea o bucatarie curatata igienic – si toate acestea fara utilizarea substantelor chimice.  

Curatarea bailor

Aparatele de curatat cu abur fac o treaba perfecta si asigura o igiena si curatare absoluta, chiar atunci cand curatam faianta, suprafetele din sticla si oglinda, ferestrele, rosturile, cabinele de dus, imbinari sau fisuri.  

Curatarea pardoselei

 Aparatele de curatat cu abur asigura o curatenie si igienizare maxima cand sunt utilizate pe pardoseli din piatra, gresie, linoleum sau parchet laminat – si toate acestea fara detergenti sau reziduuri chimice.  

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Aparat de curatat cu abur
Utilizare Rezidential
Utilizat pentru Multi-suprafete
Tip alimentare La retea
Culoare Negru Alb

CARACTERISTICI TEHNICE

Tensiune alimentare

220 V

240 V

Putere 1200 W
Capacitate rezervor apa 0.2 l
Presiune abur 3 bar

FUNCTII SI ACCESORII

Continut pachet

1 x Perie rotunda

1 x Cupa de masurare

1 x Duza de mana

1 x Duza de finisare

1 x Aparat de curatat cu abur

1 x Duza de putere

DIMENSIUNI

Lungime 321 mm
Inaltime 186 mm
Lungime cablu 4 m
Greutate 1.6 Kg 2 Kg
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.