DeLonghi Calorifer cu ulei De’Longhi VENTO V551225, 2500 W, 12 elementi, 3 trepte de putere,Termostat reglabil, Termostat de siguranta, Protectie anti-inghet, Alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Calorifer cu ulei De’Longhi VENTO V551225, 2500 W, 12 elementi, 3 trepte de putere,Termostat reglabil, Termostat de siguranta, Protectie anti-inghet, Alb de la DeLonghi

Calorifer cu ulei De’Longhi VENTO V551225, 2500 W, 12 elementi, 3 trepte de putere, Termostat reglabil, Termostat de siguranta, Protectie anti-inghet, Alb

   
   

Designul intalneste performanta pentru a crea o stare de bine

Potrivit pentru o zi friguroasa, caloriferul cu ulei De’Longhi va ofera confortul de care aveti nevoie. Bucurati-va de o camera complet incalzita in doar cateva momente! Conceput pentru a combina performanta, functionalitatea si siguranta cu design-ul modern, caloriferul electric cu ulei TRRS1225 este solutia ideala pentru un confort sporit in locuinta dvs.

 

Designul sau sculptural este expresia energiei, pasiunii si elegantei ce se imbina frumos si se potriveste armonios in orice incapare. Produsul este echipat cu performanta inovatoare si de inalta calitate a tehnologiei „Energie Reala”.

 

Caloriferele RadiaS ofera incalzire continua pana la atingerea temperaturii dorite si sunt dotate cu o functie inovatoare pentru a imbunatati performanta si a spori confortul termic in incapere. Controlul electronic fiabil si precis al temperaturii asigura o crestere rapida si constanta a temperaturii dorite. 

 

Caloriferul este dotat cu 3 niveluri de putere de incalzire, pentru a atinge rezultatele dorite si reprezinta o sursa de incalzire pentru incaperile de pana la 75 m³. 

 

Vento De'Longhi a fost proiectat, pe baza principiului Venturi, care transmite aerul cald mult mai rapid de-a lungul canalelor special create si, prin urmare, incalzeste incaperea mai rapid si mai eficient. Aerul iese mai repede si mai cald datorita geometriei speciale a prizelor, distribuindu-se uniform. Confortabil si rapid, Vento De'Longhi aduce in fiecare spatiu, armonia si confortul de acasa. 

 

Designul Vento De’Longhi combina bunastarea si siguranta; conductele de incalzire care transporta aerul emis si radiaza caldura sunt protejate de elemente exterioare cu linii moi si rotunjite, fara margini. Caloriferele Vento De'Longhi nu numai ca incalzesc mai eficient, dar consuma mai putina energie electrica, contribuind astfel la economiile si bunastarea planetei.

 

Fiecare detaliu al Vento De'Longhi este conceput pentru un confort total care face viata mai usoara si transforma incalzirea intr-o experienta placuta. Rotile pivotante practice sunt deja montate si permit o transportare usoara, acolo unde este cea mai mare nevoie de bunastare si caldura.

   

Tehnologie patentata „Vento”   

Orificiile concepute exclusiv accelereaza fluxul de aer, producand nivele mai ridicate de caldura, mult mai rapid decat caloriferele traditionale, distribuind uniform aerul cald in camera. Incalzirea este mult mai eficienta si cu un consum redus de energie.

   

Putere 2500 W

Puterea de 2500W este suficient de mare pentru a obtine cea mai buna performanta in confortul caminului dvs.

   

3 trepte de putere

Caloriferul electric De’Longhi V551225 este dotat cu 3 trepte de incalzire, pentru a fi adaptat cu usurinta. Puterea maxima este 2500 W, cea medie 1600 W iar cea minima 900 W.

   

12 elementi

Cei 12 elementi ai caloriferului sunt suficienti pentru producerea caldurii constante, asigurand astfel confortul termic de care aveti nevoie.

   

Termostat reglabil   

Produsul este dotat cu un termostat cu functie anti-inghet, ce asigura stabilirea si mentinerea in mod automat si constant a temperaturii dorite.

   

Fiabil si usor de utilizat   

Produsul este echipat cu roti si manere incorporate care permit mutarea cu usurinta a acestuia dintr-o incapere in alta.



CARACTERISTICI GENERALE

Trepte putere 3
Numar elementi 12
Tip panou de comanda Mecanic
Functii Termostat de siguranta Protectie anti-inghet Termostat reglabil Roti pentru transport Indicator luminos
Continut pachet: 1 x Calorifer
Culoare Alb

CARACTERISTICI TEHNICE

Putere maxima 2500 W
Valori trepte putere 2500 W 1600 W 900 W
Tensiune alimentare 230 V

DIMENSIUNI

Lungime 14 cm
Latime 57 cm
Inaltime 64 cm
Greutate 16 Kg
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.