DeLonghi Aeroterma ceramica De’Longhi Capsule Desk HFX10B03.LB, 350 W, Termostat reglabil, Protectie supraincalzire, Protectie anti-inghet, Functie oscilatie, Alb/Bleu

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Aeroterma ceramica De’Longhi Capsule Desk HFX10B03.LB, 350 W, Termostat reglabil, Protectie supraincalzire, Protectie anti-inghet, Functie oscilatie, Alb/Bleu de la DeLonghi

   

Relaxati-va si bucurati-va de valul de caldura perfecta care va imbratiseaza mainile

De’Longhi Capsule HFX10B03.LB este un produs unic, conceput cu o abordare speciala si testat pentru a se potrivi confortului ideal din birou / utilizare pe distante scurte. Ideal pentru toate momentele dedicate lecturii, muncii sau relaxarii, atunci cand miscarea corpului este limitata si este necesara o sursa suplimentara de caldura pentru a va simti confortabil.

 

Creati-va microclimatul ideal si simtiti diferenta

Oamenii petrec mult timp la birourile lor sau pe scaunele de acasa, studiind, scriind, citind, desenand, ascultand muzica etc, si, din cauza activitatii sedentare, sufera de obicei de maini reci. Capsule Desk este proiectat pentru a incalzi acolo unde este necesar, cu un val usor de caldura constanta, imbunatatind semnificativ confortul personal - diferit de incalzitorul traditional al ventilatorului, care ofera un aer puternic.

 

Produsul este echipat cu performanta inovatoare si de inalta calitate a tehnologiei ceramice. Datorita proprietatilor acestei tehnologii, aeroterma este capabila sa isi controleze automat temperatura, oferind un nivel ridicat de fiabilitate.

 

Aeroterma ceramica este echipata cu un maner ergonomic care permite mutarea cu usurinta a acesteia dintr-o incapere in alta.

   
   

Tehnologie ceramica   

Incalzirea ceramica reprezinta echilibrul dintre putere si eficienta energiei, prin capacitatea produsului de autoreglare. In functie de temperatura din camera, aeroterma De’Longhi Capsule HFX10B03.LB isi regleaza puterea in mod corespunzator, pastrand numai energia necesara pentru mentinerea unei temperaturi ideale. Datorita acestui element de incalzire din ceramica, nivelul ideal de confort este garantat.

   

Putere 350 W 

Putere maxima de 350 W, exact puterea de care aveti nevoie pentru a va incalzi mainile si a va simti confortabil.

   

O treapta de putere

Un singur buton pentru controlul vitezei, permite setarea precisa a nivelului de temperatura.

   

Functie de oscilare

Aeroterma este prevazuta cu o grila frontala orientabila ce directioneaza, printr-o miscare fluida, fluxul de caldura exact acolo unde este nevoie, uniformizand temperatura si grabind procesul de incalzire.

   

Termostat reglabil

Termostatul reglabil de camera, cu temperaturi de functionare de la 5° C la 28° C, asigura stabilirea si mentinerea in mod automat si constant a temperaturii dorite.

   

Protectie impotriva rasturnarii

In cazul in care aparatul este rasturnat accidental, functia de siguranta va opri functionarea acestuia, evitand astfel situatiile neplacute.

   

Maner pentru transport

Manerul pozitionat in partea superioara va permite sa transportati cu usurinta aeroterma in orice incapere, fara a ocupa mult spatiu datorita dimensiunilor compacte.

   

Indicator luminos

Datorita indicatorului luminos, veti sti mereu cand aeroterma este in functiune. Usor de reperat cand este intuneric.

   

Protectie supraincalzire

Aeroterma este prevazuta cu o protectie de siguranta, astfel, aparatul se va opri automat in cazul in care orificiile de admisie ale aerului sunt acoperite accidental, eliminand riscul de incendii.

   

CARACTERISTICI TEHNICE

Design Compact
Destinat pentru Interior
Functii

Protectie supraincalzire

Protectie anti-inghet

Termostat reglabil

Functie oscilare

Protectie impotriva rasturnarii

Indicator luminos

Maner pentru transport

Trepte putere 1
Putere maxima 350 W
Tensiune alimentare 230 V

CARACTERISTICI GENERALE

Culoare Alb Albastru deschis
Inaltime 17 cm
Latime 15 cm
Lungime 10 cm
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.