DeLonghi Calorifer electric cu ulei Vento V551225, 2500 W, 12 elementi, 3 trepte de putere, Termostat de siguranta

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Calorifer electric cu ulei Vento V551225, 2500 W, 12 elementi, 3 trepte de putere, Termostat de siguranta de la DeLonghi

Gama de radiatoare cu ulei Vento va ofera un design exclusiv si tehnologia Venturi Efect
Aceasta noua tehnologie consta in crearea unui efect de semineu pentru a creste rapid (+40 %) intensitatea de incalzire a aerului din camera(+10 grade Celsius) 
Incalzeste incaperi de pana la 75 de metri cubi
Putere: 2500 W 
Numar elementi: 12
Termostat de camera pentru a regla si a mentine automat temperatura dorita
Functie anti-inghet
Intensitate sporita de incalzire a camerei
Indicator luminos de functionare
3 setari de caldura
Putere de incalzire: 900 - 2500 W
Siguranta de supraincalzire
Este prevazut cu maner si rotite pentru a fi transportat mai usor 
Compartiment de stocare a cablului de alimentare
Greutate: 16 kg


CONFORTUL, SIGURANTA SI CONSUMUL REDUS DE ENERGIE sunt atributele principale ale radiatoarelor cu ulei DELONGHI, considerate in general cele mai eficiente si economice solutii de incalzire pe termen lung. Ele functioneaza incalzind uleiul aflat in interiorul aparatului. Uleiul incalzit emite caldura in atmosfera in jurul suprafetei radiante de metal iar miscarea de convectie arunca caldura in incapere. Se produce o caldura placuta si constanta intr-un mod foarte silentios. Radiatoarele cu ulei sunt eficiente chiar si atunci cand aparatul este oprit, continuand sa emane caldura pe termen lung. 

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.