Philips Masina de paine HD9046/90, 1000 g, 14 programe, negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Masina de paine HD9046/90, 1000 g, 14 programe, negru de la Philips

14 programe presetate pentru paine, aluat, gem si chiar iaurt 
Aparatul de paine Philips are 14 programe presetate gata de utilizare care coc perfect orice paine, de la grau integral la fara gluten, varietati frantuzesti si dulci. Face de asemenea si specialitati de paine cum ar fi Borodinsky, cozonac si aluat delicios de paste, chiar si cu gem. Indiferent ce coaceti, este intotdeauna delicios si usor de facut deoarece presetarile au grija de temperatura si durata pentru cele mai bune rezultate posibile. Daca va grabiti, puteti alege sa utilizati un program rapid pentru rezultate mai rapide sau chiar un program super rapid care coace in numai o ora.
3 niveluri de rumenire pentru crusta preferata
Gratie sistemului avansat de control al temperaturii, aparatul de paine Philips VIVA va permite sa va bucurati de paine asa cum va doriti, cu crusta moale, medie sau neagra, cu o simpla apasare a panoului de comanda.
Temporizator de pana la 13 ore, pentru a va trezi cu paine proaspat coapta 
Bucurati-va in fiecare dimineata de mirosul irezistibil al painii calde proaspete - o adevarata delectare si modul perfect de a va incepe ziua! Pur si simplu setati temporizatorul in seara precedenta, iar aparatul de paine va va prepara si va va coace painea in timp ce dormiti pentru a putea sa mancati paine proaspat coapta in momentul in care va treziti sau oricand doriti.
Indicator "Adaugare" pentru paini speciale cu ingrediente deosebite 
In timpul fazei de amestecare, aparatul de paine emite semnale sonore pentru a va alerta sa adaugati alte ingrediente speciale pentru painea speciala pe care o doriti.
Design prietenos ultrasilentios (< 55 dbA) si compact 
Aparatul de paine are un design foarte prietenos cu utilizatorul, ultrasilentios (55dbA) in timpul functionarii, astfel ca va veti trezi cu mirosul de paine proaspata, dar nu cu zgomot. Designul sau compact este superb pentru a se potrivi in orice bucatarie moderna.
Pozitie foarte confortabila a panoului de control pentru toti utilizatorii
Recipient de iaurt inclus 
Bucurati-va de iaurtul facut in casa cu ajutorul programului special pentru iaurt. Recipientul de iaurt este inclus. Utilizati capacul pentru depozitare usoara.
 
Caracteristici

Capacitate 1000 g
Grad rumenire Da
Numar programe 14
Program pornire intarziata Da
Functie automata de pastrare la cald Da
Program rapid Da
Panou control Electronic

Altele

Accesorii incluse Lingura
Pahar gradat
Paleta
Culoare Negru
Altele Semnal sonor
Perete exterior rece
Ecran LCD
Picioruse anti-alunecare

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.