Karcher Aparat de spalat cu presiune K 5 Premium Power Control, 2100 W, motor racit cu apa, debit 500 l/h, presiune 145 bar, Pistol Power Control G 160 Q, Lance Vario Power Jet, Lance cu jet rotativ, Sistem Quick Connect pe aparat

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
2.203,38 lei
Pret 36 Rate Optimo: 80.77 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

1.324-573.0

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Aparat de spalat cu presiune K 5 Premium Power Control, 2100 W, motor racit cu apa, debit 500 l/h, presiune 145 bar, Pistol Power Control G 160 Q, Lance Vario Power Jet, Lance cu jet rotativ, Sistem Quick Connect pe aparat de la Karcher

Pentru un control și mai bun în multe situații de curățare și pentru diferite obiecte de curățare, utilizatorul este asistat cu sfaturi și sugestii prin intermediul aplicației Kärcher Home & Garden. Consultantul aplicației descrie nivelul optim de presiune pentru obiectul de curățare selectat. Presiunea se poate regla manual prin rotirea lancei de pulverizare Vario Power. Aplicația oferă și alte funcții utile, cum ar fi instrucțiuni de asamblare, instrucțiuni de întreținere și îngrijire, precum și portalul Kärcher Service. Aparatul impresionează cu pistolul de pulverizare G 160 Q Power Control și cu lancea cu jet rotativ. Alte detalii despre echipare includ sistemul de detergent Plug 'n' Clean pentru schimbarea rapidă și curată a detergentului, mânerul telescopic din aluminiu de înaltă calitate pentru un transport confortabil și depozitare care economisește spațiu, sistemul Quick Connect pentru conectarea și deconectarea fără efort a furtunului de înaltă presiune și a pistolului de pulverizare, precum și poziția de staționare pentru accesorii.

Aparat de spălat cu presiune K 5 Premium Power Control: Aplicația Home & Garden
Aplicația Home & Garden
Aplicația Kärcher Home & Garden vă va transforma într-un expert în curățenie. Beneficiați de toată expertiza noastră Kärcher pentru a obține rezultate perfecte de curățare. Serviciu cuprinzător: Toate informațiile despre dispozitiv, aplicația sa și portalul nostru de servicii.
Aparat de spălat cu presiune K 5 Premium Power Control: Sistemul Karcher Plug 'n' Clean pentru detergent
Sistemul Karcher Plug 'n' Clean pentru detergent
Dispozitiv de inserție inovator pentru sticlele de detergent Kärcher. Pentru o aplicare rapida si confortabila a detergentilor. Detergenții Kärcher cresc eficiența și protejează suprafețele.
Aparat de spălat cu presiune K 5 Premium Power Control: Tambur pentru furtun pentru manevrare confortabilă
Tambur pentru furtun pentru manevrare confortabilă
Furtunul de înaltă presiune este protejat optim și ocupă puțin spațiu la depozitare. Lucru confortabil: Furtunul este gata de utilizare în orice moment, prin simpla înfășurare și detensionare.

Mâner telescopic din aluminiu de înaltă calitate
Poate fi adaptat pe diferite înălțimi.
Înălțimea mânerului telescopic poate fi modificat prin tragere.
Mâner complet retractabil pentru spațiu de stocare redus.

 

Date tehnice


Tipul de curent. (V/Hz) 230 / 50
Presiune (bar/MPa) 20 - Max. 145 / 2 - Max. 14,5
Debit transportat (l/h) Max. 500
Capacitate pe suprafață (m²/h) 40
Putere (kW) 2,1
Cablu de racordare (m) 5
Greutate fără accesorii. (kg) 13,9
Greutate cu ambalaj. (kg) 16,5
Dimensiuni (L x l x H). (mm) 414 x 306 x 588

Echipament


Pistol de presiune ridicata: Pistol Power Control G 160 Q
Lance Vario Power Jet
Lance cu jet rotativ
Tambur furtun de inalta presiune -integrat
Furtun de presiune: 10 m
Sistem Quick Connect pe aparat
Aplicarea detergentului: Sistem Plug 'n' Clean
Mâner telescopic
Motor răcit cu apă
Filtru fin de apă integrat
Adaptor racord furtun de gradină A3/4"

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.