Aparat de spalat cu presiune Karcher K 4 Classic Home EU, 1800 W,motor universal, 130 bar, 420 l/h debit maxim, furtun presiune 6 m, pistol G 120 Q,contine Home Kit: T 5 de curatat suprafete, detergent piatra si fatade 3 in 1, 1 l,

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
961,65 lei
Pret 36 Rate Optimo: 35.25 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

1.679-423.0

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Aparat de spalat cu presiune Karcher K 4 Classic Home EU, 1800 W,motor universal, 130 bar, 420 l/h debit maxim, furtun presiune 6 m, pistol G 120 Q,contine Home Kit: T 5 de curatat suprafete, detergent piatra si fatade 3 in 1, 1 l, de la Karcher

Acest dispozitiv poate incapea oriunde: fie in portbagajul masinii, fie intr-un dulap, masina de spalat sub presiune K 4 Classic Home poate fi depozitata fara efort oriunde si transportata cu usurinta datorita dimensiunilor sale compacte. Cu toate acestea, ofera in continuare toate performantele unui aparat de spalat sub presiune. 

Kitul Home include dispozitivul de curatare a suprafetelor T 5 pentru curatarea eficienta si fara stropi a suprafetelor mai mari din jurul casei, precum si dispozitivul de curatare a pietrelor si fatadelor (1,0 l). In plus, manerul telescopic din aluminiu cu inaltime reglabila asigura o inaltime de tragere mereu confortabila. Alte detalii de echipare includ pistolul cu declansator Quick Connect, un furtun de inalta presiune de sase metri, o lance de pulverizare Vario Power (VPS), un dispozitiv de eliminare a murdariei si un filtru de apa. In plus, K 4 Classic Home, cu o performanta de suprafata de 30 m²/h, este ideal pentru curatarea regulata a unor niveluri moderate de murdarie (masini mici, garduri de gradina, biciclete etc.).

 

 

Depozitarea furtunului pe capacul din fata

Furtunul poate fi agatat in mod convenabil pe capacul frontal.Masina de spalat cu presiune K 4 Classic 

 

   

Maner telescopic

Manerul telescopic din aluminiu poate fi extins pentru transport si retras din nou pentru depozitare.

 

   

Utilizarea detergentului

Furtun de aspiratie pentru utilizarea detergentilor. Detergentii Kärcher sporesc eficienta si ajuta la protejarea si ingrijirea suprafetei curatate.

 



CARACTERISTICI GENERALE

Tip alimentare La retea
Functii Maner telescopic Portabil
Continut pachet 1 x Aparat de spalat cu presiune 1 x Home Kit
Culoare Galben

CARACTERISTICI TEHNICE

Putere 1800 W
Presiune maxima 130 bar
Debit maxim 420 l/min
Temperatura maxima 40 C

DIMENSIUNI

Lungime 264 mm
Latime 256 mm
Inaltime 450 mm
Greutate 4.6 Kg
Lungime furtun 6 m
Lungime cablu 5 m
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.