Aparat de spalat cu presiune Karcher K 3 Classic Car EU, 1600 W,motor universal, 120 bar, 380 l/h debit maxim, furtun presiune 6 m, contine Kit auto: perie de spalat, jet de spuma, agent de curatare, sampon auto, 0.5 l, pistol G 120 Q

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Aparat de spalat cu presiune Karcher K 3 Classic Car EU, 1600 W,motor universal, 120 bar, 380 l/h debit maxim, furtun presiune 6 m, contine Kit auto: perie de spalat, jet de spuma, agent de curatare, sampon auto, 0.5 l, pistol G 120 Q de la Karcher

Un design compact combinat cu performantele complete ale unei masini de spalat cu inalta presiune: K 3 Classic Car este impresionant din toate punctele de vedere. 

Kitul suplimentar de curatare a masinii eficientizeaza curatarea vehiculului si include o perie de spalare pentru indepartarea stratului de pelicula gri, un pulverizator cu spuma cu aderenta buna si putere maxima de indepartare a murdariei si 500 ml de sampon auto. In plus, datorita manerului telescopic din aluminiu, poate fi ambalat intr-un mod care economiseste spatiu si este extrem de portabil si flexibil. 

Echipat cu un pistol cu declansator Quick Connect, furtun de inalta presiune de 6 metri, pistol de pulverizare Vario Power, Dirt Blaster si filtru de apa, K 3 Classic Car este ideal pentru utilizare ocazionala si pentru indepartarea murdariei usoare de pe mobilierul de gradina si uneltele de gradina, de pe biciclete si din jurul casei. Performanta pe suprafata este de 25 m²/h.

 

Depozitarea furtunurilor in partea din fata a capotei

Furtunul poate fi agatat in mod convenabil in partea din fata a incintei.

 

   

Maner telescopic

Manerul telescopic din aluminiu poate fi extins pentru transport si retras din nou pentru depozitare.

 

   

Utilizarea detergentului

Furtun de aspiratie pentru utilizarea detergentilor. Detergentii Kärcher sporesc eficienta si ajuta la protejarea si ingrijirea suprafetei curatate.

 

 



CARACTERISTICI GENERALE

Tip alimentare La retea
Functii Portabil
Continut pachet 1 x Aparat de spalat cu presiune 1 x Pistol spalare 1 x Sampon auto 1 x Agent de curatare 1 x Perie de spalat
Culoare Negru Galben

CARACTERISTICI TEHNICE

Putere 1600 W
Presiune maxima 120 bar
Debit maxim 380 l/min
Temperatura maxima 40 C

DIMENSIUNI

Lungime 264 mm
Latime 256 mm
Inaltime 450 mm
Greutate 4.2 Kg
Lungime furtun 6 m
Lungime cablu 5 m
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.