Aparat de tuns barba si parul Panasonic MultiSHAPE XSHAPE PACK 1, cap aparat de ras umed/uscat cu 3lame, cap trimmer nas/urechi/fata, acumulator Li-Ion cu autonomie 70min, quick charge 1H, cap tundere cu 58 de setări de lungime, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
529,89 lei

Taxa verde: 1,19 lei

(Pret cu taxa verde: 531,08 lei )

Pret 36 Rate Optimo: 19.47 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

XSHAPE PACK 1 CEEG

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Aparat de tuns barba si parul Panasonic MultiSHAPE XSHAPE PACK 1, cap aparat de ras umed/uscat cu 3lame, cap trimmer nas/urechi/fata, acumulator Li-Ion cu autonomie 70min, quick charge 1H, cap tundere cu 58 de setări de lungime, Negru de la Panasonic

Sistem modular de ingrijire personala MULTISHAPE

Fii pregatit pentru orice ocazie – cu MULTISHAPE. Evolueaza odata cu stilul tau personal si nevoile de ingrijire. Pur si simplu construieste-ti propriul kit adaugand la unitatea principala capetele alese, care sunt disponibile pentru achizitionare separat.

Tunde eficient si puternic

Tunde eficient si puternic

Taiati barba, parul si parul de pe corp in mod eficient si uniform, cu precizie. MULTISHAPE este simplu de controlat, se incadreaza perfect in mana si va permite sa va schimbati stilul in timp, dupa cum doriti.

 

O ora de incarcare va ofera 70 de minute de functionare* cu capul de tuns barba/parul/corpul. Incarcarea super rapida si convenabila de 3 minute va ofera, de asemenea, 5 minute pentru a va termina stilizarea.

   

 58 de setari exacte de lungime

Obtineti aspectul dorit rapid si precis. Folositi inelul de reglare usor de folosit pentru a seta lungimea de taiere cu unul dintre cele patru accesorii pieptene furnizate – la intervale mici de pana la 58 de pasi. De la 1 mm la 30 mm la intervale de 0,5 mm. Puteti chiar sa coborati la 0,5 mm pur si simplu fara a folosi un accesoriu pieptene.

58 de setari exacte de lungime
   
O experienta confortabila

 O experienta confortabila

Capul de barbierit cu 3 lame ER-CSF1 dispune de lamele Multi-fit Arc pentru un barbierit confortabil. Aceste lamele exterioare de forma rotunda se potrivesc uniform pe piele, chiar si sub barbie.

O ora de incarcare va ofera 50 de minute de functionare* cu capul de ras. Incarcarea super rapida si convenabila de 3 minute va ofera, de asemenea, 5 minute pentru a va finaliza stilizarea.

   

 3 lame flotante individuale

Lamele flotante individuale se deplaseaza independent in 3 directii pentru a urmari cu usurinta conturul fetei si gatului.

3 lame flotante individuale
   
Grija pentru detalii

 Grija pentru detalii

Aparatul de tuns ER-CNT1 este instrumentul dumneavoastra cu cap de atasare MULTISHAPE pentru ingrijirea zonelor sensibile si greu accesibile. Constructia speciala a varfului prezinta o lama care taie de jur imprejur. Acest lucru il face ideal pentru parul din nas si urechi, precum si pentru modelarea sprancenelor, a mustatii sau a barbii.

O ora de incarcare va ofera 80 de minute de functionare* cu aparatul de tuns nasul / urechile / fata. Incarcarea super rapida si convenabila de 3 minute va ofera, de asemenea, 5 minute pentru a finaliza detaliile.

   

Experienta de tundere eficienta si curata

Datorita lamelelor avansate cu muchii duble, curbate, realizate din otel inoxidabil japonez hipoalergenic, aparatul de tuns taie parul in siguranta si cu precizie, fara sa il smulga.

 

Functia de aspirare incorporata inseamna, de asemenea, ca nu se imprastie parul taiat in & in jurul nasului - ceea ce face mai usoara curatarea dupa tundere.

Experienta de tundere eficienta si curata
   
Tehnologia lamelor japoneze puternice

Tehnologia lamelor japoneze puternice

Capul aparatului de tuns barba (ER-CTW1) este prevazut cu lame din otel inoxidabil japonez, durabile si ascutite, cu unghiuri de taiere de 45°, cu spatiere mai mare intre lame, care capteaza si taie mai mult par deodata.

Capul aparatului de ras (ER-CSF1) dispune de lame interioare si mai ascutite, de 30°, realizate din otel inoxidabil de calitate chirurgicala, bazate pe arta traditiei japoneze de fabricare a sabiilor de samurai.

   

 Intretinere usoara

Preferati sa va ingrijiti la baie sau aveti putin timp si va ingrijiti in deplasare? Aparatul de tuns si barbierit MULTISHAPE are un design rezistent la apa, astfel incat il puteti folosi uscat sau cu gel sau spuma - chiar si sub dus. Oferindu-va optiunea de tundere & barbierit umed, puteti reduce la minimum presiunea asupra pielii pentru o taiere delicata. Inseamna, de asemenea, ca puteti curata usor si rapid MULTISHAPE prin clatirea acestuia sub jet de apa.

Intretinere usoara
   
Intretinere usoara cu curatarea Vortex

Intretinere usoara cu curatarea Vortex

Proiectat pentru va oferi confort maxim, ER-CNT1 dispune de un sistem avansat de curatare Vortex. Foloseste apa de la robinet pe care o aspira din toate partile si o impinge prin capul de tuns pentru a face curatarea usoara dupa fiecare utilizare.

Caracteristici suplimentare de inalta calitate

Gata de calatorie

Gata de calatorie

Perfect pentru calatorii, MULTISHAPE este un dispozitiv modular care poate fi actualizat cu toate accesoriile de care aveti nevoie, oriunde mergeti. Designul compact si capetele detasabile fac impachetarea usoara.

   

 Mai putine pierderi

Sustenabilitatea se afla in centrul sistemului MULTISHAPE – alegi doar accesoriile pentru stilul tau individual. Astfel se creeaza mai putine deseuri, deoarece nu exista accesorii inutile. Si daca aspectul tau se schimba, poti oricand sa mai adaugi apoi alte accesorii.

Mai putine pierderi
   
Design minimalist

 Design minimalist

Capul accesoriului se imbina perfect cu designul manerului, oferind un aspect modern, minimalist. In acelasi timp, structura simpla este ideala pentru atasarea tuturor capetelor actuale si viitoare – in timp ce flexibilitatea utilizarii va permite sa va bucurati de rutina de ingrijire personala in fiecare zi.

CARACTERISTICI GENERALE

Zona corporala

Corp

Par

Barba

Mustata

Tip produs Set
Tip utilizare

Uz casnic

Profesional

Destinat pentru

Radere

Tundere

Conturare

Tip alimentare Acumulator
Continut pachet 1 x Aparat de tuns
Culoare Negru

CARACTERISTICI TEHNICE

Tip acumulator Lithium-Ion
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.