Aparat de tuns multifunctional Rowenta Trim & Style 5 în 1 TN9100F0, Wet&Dry, 6500 rpm, pieptene ajustabil, 6 pozitii taiere, autonomie 60 min, Negru/Portocaliu

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Aparat de tuns multifunctional Rowenta Trim & Style 5 în 1 TN9100F0, Wet&Dry, 6500 rpm, pieptene ajustabil, 6 pozitii taiere, autonomie 60 min, Negru/Portocaliu de la Rowenta

Aparat de tuns multifunctional Rowenta Trim & Style 5 in 1 TN9100F0, Wet&Dry, 6500 rpm, pieptene ajustabil, 6 pozitii taiere, autonomie 60 min, Negru/Portocaliu

Partenerul tau ideal pentru rezultate perfecte, chiar si sub dus!

Cu Trim & Style Wet & Dry te bucuri de un look impecabil, in fiecare zi. Motorul de mare viteza si invelisul din titan al lamei mobile asigura o taiere perfecta dintr-o singura miscare, iar datorita tehnologiei Wet&Dry ai parte de o experienta de tuns si barbierit eficienta si convenabila, chiar si sub dus.

Confort, eficienta si rezultate perfecte!

Trim & Style Wet & Dry este partenerul ideal pentru par, barba si corp meticulos ingrijite. Parul este taiat eficient dintr-o singura miscare, datorita motorului de mare viteza si a lamei mobile cu invelis din titan. Cele 5 lungimi de taiere si setul complet de accesorii speciale pentru par, barba si corp, asigura rezultate de styling perfecte! Datorita tehnologiei Wet&Dry ai parte de o experienta de tuns si barbierit eficienta si convenabila, chiar si sub dus, si, in acelasi timp, aparatul este mai usor de curatat. Pentru corp, aparatul de ras a fost special conceput pentru tunderea si raderea sub dus si include un trimmer dedicat pielii sensibile pentru a scurta parul inainte de a-l rade. Accesoriul pentru nas si urechi este prevazut cu o lama cu sistem rotativ ce garanteaza tunderea eficienta si fara durere a parului nedorit. Suportul compact pentru incarcare si depozitare si bateria cu o autonomie de pana la 60 de minute asigura o utilizare confortabila si fara griji.

 

 

Lame ascutite mai mult timp

Invelisul din titan al lamei mobile ofera o performanta de taiere durabila. Fiind de 3 ori mai dur decat otelul inoxidabil, titanul protejeaza pastreaza nivelul de ascutire al lamelor.

   

Utilizare sub apa

Tehnologia Wet & Dry iti permite sa il folosesti chiar si la dus pentru un plus de confort si curatre usoara.

   

Alege stilul care ti se potriveste

Set complet de 5 atasamente pentru par, barba si corp meticulos ingrijite.

   

Taiere eficienta dintr-o singura miscare 

Motorul de mare viteza (6500 rpm) ofera o taiere fara efort dintr-o singura miscare.

   

Produs reparabil timp de 10 ani 

• Conceput pentru a fi usor de reparat; 

• Livrare rapida si costuri mici ale pieselor de schimb, timp de minim 10 ani;

• 6.500 de centre de service la nivel mondial;

   

Barba perfect stilizata 

Cu accesoriul de 32 de mm, barba ta va fii mereu aranjata. Bucura-te de stiluri variate si optiuni nelimitate cu pieptenele ajustabil cu 5 lungimi de taiere diferite de la 3 la 7 mm, cu setare de precizie de 1 mm.

   

Finisare fara cusur

Pentru ultimele retusuri ale sesiunii de tuns, accesoriul de precizie pentru ras de 25 mm obtii un aspect ingrijit, finisat pana in cele mai mici detalii.

   

Baterie cu autonomie mare

Bateria NiMH cu o autonomie de 60 de minute* garanteaza o utilizarea fara fir timp de cel putin o sesiune completa de tuns

* in functie de accesorii.

   

Scapa de parul nedorit

Trimmerul pentru nas si urechi cu sistem rotativ de lame pentru tundere eficienta si fara durere.

   

Confort in utilizare 

Design compact si practic: suport pentru incarcare si depozitare pentru ca aparatul sa fie intotdeauna gata de utilizare.

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.