Aparat de tuns, conturat și barbierit ROWENTA Forever Sharp Ultimate TN6200F4, autonomie 120 min, wet&dry, 5 piepteni detasabili, albastru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
357,78 lei

Taxa verde: 1,19 lei

(Pret cu taxa verde: 358,97 lei )

Pret 36 Rate Optimo: 13.16 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

TN6200F4

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Aparat de tuns, conturat și barbierit ROWENTA Forever Sharp Ultimate TN6200F4, autonomie 120 min, wet&dry, 5 piepteni detasabili, albastru de la Rowenta

Aparat de tuns, conturat si barbierit ROWENTA Forever Sharp Ultimate TN6200F4, autonomie 120 min, wet&dry, 5 piepteni detasabili, albastru

Creeaza-ti stiluri personalizate cu un singur aparat

Descopera aparatul perfect de tuns barba Rowenta Forever Sharp Ultimate. De la barbierit complet, la tuns barbi de diferite dimensiuni, Rowenta Forever Sharp iti va permite sa obtii rezultatele mult dorite. Lamele din 100% inox, cu invelis de titan, nu necesita a fi schimbate niciodata si ofera performante inalte de taiere dintr-o singura miscare, chiar si pentru barbile dese. Aparatul de tuns Rowenta vine la pachet cu o varietate de accesorii dedicate pentru barba si functii avansate ce nu te vor dezamagi, indiferent de circumstante.

Aparatul de tuns, conturat si barbierit Rowenta Forever Sharp Ultimate: Creeaza-ti stiluri personalizate cu un singur aparat

Aparatul de tuns Rowenta Forever Sharp Ultimate este solutia versatila si foarte tehnologizata pentru a obtine o stilizare usoara si completa a barbii tale, chiar si pentru cele dese. Acesta vine la pachet cu un set de 3 accesorii dedicate pentru barba: un accesoriu precis pentru conturare detaliata, lama Forever Sharp pentru barbierit si barbi scurte si o lama traditionala pentru barbi de lungimi medii. Lamele Forever Sharp cu invelis de titan si motorul puternic de 8000 rpm asigura o taiere perfecta dintr-o singura miscare. Bateria lithium-ion ofera o autonomie de pana la 120 de minute*, cu o incarcare rapida, completa in numai 90 de minute si un ecran digital ce afiseaza autonomia ramasa. Designul compact si 100% rezistent la apa ofera o utilizare confortabila, chiar si sub dus, igiena sporita, in timp ce husa inclusa in pachet este ideala pentru a depozita si transporta in siguranta aparatul si accesoriile.

 

 

Control absolut asupra sesiunilor de stilizare a barbii

Singurul aparat pentru o stilizare completa a barbii de la Rowenta. De la barbierit la diferite stilizari ale barbii, acest aparat este ideal pentru a da barbii tale aspectul mult dorit.

 

Aparat 3 in 1

Aparat versatil ce-ti va permite sa tunzi, conturezi si barbieresti pentru rezultate personalizare. Cei 7 piepteni inclusi si accesoriile dedicate pentru barba sunt perfecte pentru orice barba indiferent de lungimea acesteia.

 

Lame construite sa reziste 15 ani

La Rowenta suntem de parere ca toate stilurile conteaza asa ca acordam atentie detaliata fiecarui produs. De aceea, lamele noastre sunt construite astfel incat sa reziste pana la 15 ani* pentru o experienta perfecta de tuns. *test intern asupra rezistentei lamei, 2020

 

Performante de lunga durata

Motorul ultra puternic asigura o taiere perfecta, fara efort, dintr-o singura miscare. Lamele din inox de inalta calitate si invelis de titan garanteaza un tais ascutit si de lunga durata. Acest invelis protejeaza lama, fiind de 3x mai dur in comparatie cu inoxul.

 

Barbiereste si tunde perfect barbile scurte

Lamele Forever Sharp, cu invelis de titan, nu trebuie inlocuite niciodata. Foloseste cei 5 piepteni detasabili (1-2-3-5-6 mm) pentru a tunde barba scurta sau lama cu 2 taisuri pentru a barbieri.

 

Conturare precisa

Accesoriul pentru ras asigura o conturare perfecta, in special in zona obrajilor si a gatului, rezultatul fiind un look impecabil.

 

Autonomie de lunga durata

Bateria lithium-ion ofera o autonomie de pana la 120 de minute* pentru sesiuni de tuns neintrerupte si putere constanta - ceea ce inseamna 2 luni** de sesiuni de tuns fara grija reincarcarii. *autonomie masurata numai pentru lama Forever Sharp **pentru sesiuni de 5 minute, de 3 ori pe saptamana

 

100% rezistent la apa

Aparatul beneficiaza de Tehnologia Wet & Dry, iar lamele sunt detasabile pentru o curatare usoara si o igiena imbunatatita.

 

Tunde cu usurinta barbile de dimensiuni medii

Lama aditionala de 32 mm cu invelis de titan asigura o eficienta de lunga durata, cu o lungime minima de taiere de 0.5 mm si 2 piepteni ajustabili de la 8 la 17 mm (setare de precizie de 1 mm).

 

Monitorizare usoara a autonomiei

Bucura-te de sesiuni de stilizare fara grija bateriei datorita ecranului digital ce afiseaza in timp real autonomia ramasa.

 

Sesiuni de ras confortabile

Accesoriul Skin Comfort protejeaza pielea si imbunatateste sesiunile de tuns, atat pentru barba cat si pentru corp*, cu o alunecare usoara ce reduce iritarea pielii. *nerecomandat pentru zonele sensibile si subrat

 

Utilizare confortabila

Forever Sharp dispune de un design compact pentru o manevrabilitate imbunatatita, in timp ce cablul de incarcare cu interfata USB iti va permite sa incarci aparatul oriunde.

Usor de depozitat si transportat

Husa inclusa in pachet este ideala pentru a depozita si transporta cu usurinta produsul impreuna cu toate accesoriile sale.

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.