Aparat de tuns barba Rowenta Formula 1 TN384MF0, 39 lungimi de taiere, lame inox, rosu

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
243,29 lei

Taxa verde: 1,19 lei

(Pret cu taxa verde: 244,48 lei )

Pret 36 Rate Optimo: 8.96 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

TN384MF0

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Aparat de tuns barba Rowenta Formula 1 TN384MF0, 39 lungimi de taiere, lame inox, rosu de la Rowenta

 

Cu aparatul pentru tuns barba Rowenta Formula 1® te bucuri de performante de lunga durata si o taiere perfecta dintr-o singura miscare, chiar si pentru firele de par dese. 

 

 

Perfect adaptata pentru orice tip de barba si lungime, obtine stilul mult dorit cu usurinta datorita rotitei de ajustare a celor 39 de lungimi de taiere, cu o setare de precizie de 0.5 mm pentru finisaje perfecte. Lamele de inox cu invelis de titan negru ofera o taiere optima zi dupa zi, iar autonomia sa excelenta de pana la 180 de minute ofera o utilizare neintrerupta si fara griji oriunde te-ai afla, si o incarcare rapida completa in numai 90 de minute.

 

 

Obtine intotdeauna un look impecabil cu aparatul de tuns barba Rowenta Formula 1®. 

Indicatorul LED ofera informatii in timp real despre nivelul autonomiei ramase, astfel ca nu vei ramane fara baterie in timpul sesiunii de tuns. Aparatul poate fi utilizat atat cu cablu, cat si fara acesta pentru un plus de confort in utilizare alaturi de designul modern si lamele detasabile si lavabile. Aparatul vine la pachet cu un cablu de incarcare cu interfata USB si o husa pentru a depozita si transporta cu usurinta aparatul si accesoriile.

 

Stilizare ultra precisa

Cei 2 piepteni ajustabili si rotita de ajustare a celor 39 de lungimi de taiere de la 0.5 la 20 mm (setare de precizie de 0.5 mm) ofera sesiuni de tuns perfecte, precise, indiferent de lungimea barbii.

   

Performanta inalta de taiere o perioada lunga de timp

Lamele premium din inox cu invelis de titan negru ofera performante de taiere de top, dintr-o singura miscare, chiar si pentru barbile dese. In plus, Tehnologia de Autoascutire a lamelor asigura performante de top pentru o lunga perioada de timp.

   

Monitorizare digitala a bateriei

Ecranul digital ofera informatii in timp real despre autonomia ramasa, astfel ca nu vei ramane niciodata fara baterie in timpul sesiunii de tuns.

   

Autonomie impresionanta

Bucura-te de o autonomie de pana la 180 de minute, insemnand pana la 3 luni de utilizare fara incarcare. *pentru sesiuni de tuns de 5 minute, de 3 ori pe saptamana.

   

Putere constanta

Bateria de lunga durata lithium-ion ofera pana la 180 de minute de putere constanta pe care te poti baza.

   

Incarcare rapida

O incarcare de numai 4 minute este suficienta pentru o sesiune de tuns completa* in timp ce o incarcare completa va dura pana la 90 de minute. *pentru o sesiuni de 5 minute, de 3 ori pe saptamana.

   

Usor de curatat

Lamele sunt detasabile si lavabile pentru o curatare usoara si igiena sporita.

   

Taiere eficienta dintr-o singura miscare

Aparatul dispune de un motor de mare putere (6500 rpm) ce promite o taiere fara efort dintr-o singura miscare, chiar si pentru barbile dese, economisind astfel timp.

   

Confort sporit in utilizare

Intotdeauna gata de utilizare datorita posibilitatii sale de a functiona atat cu cablul conectat, cat si fara acesta. Designul compact ofera o manevrabilitate usoara, iar cablul USB ofera posibilitatea de a incarca aparatul oriunde te-ai afla.

   

Usor de depozitat si transportat

Husa dedicata inclusa in pachet este ideala pentru a depozita si transporta cu usurinta aparatul oriunde.

   

Sesiuni de tuns sigure

Sistemul inteligent de blocare a pieptenilor asigura o barba curata si ingrijita, eliminand riscul de a modifica lungimea de taiere.

   

Lame construite sa reziste 15 ani

La Rowenta suntem de parere ca toate stilurile conteaza asa ca acordam atentie detaliata fiecarui produs. De aceea, lamele noastre sunt construite astfel incat sa reziste pana la 15 ani* pentru o experienta perfecta de tuns. 

*test intern asupra rezistentei lamei, 2020

CARACTERISTICI GENERALE

Zona corporala Barba
Tip produs Aparat de tuns
Tip utilizare Uz casnic
Destinat pentru

Radere

Tundere

Conturare

Tip alimentare Acumulator
Trepte de taiere 39
Material lame Inox
Functii

Rezistent la apa

Afisaj digital

Indicator baterie

Numar capete incluse 2
Continut pachet

1 x Geanta transport

1 x Alimentator

1 x Aparat de tuns

2 x Capete

Culoare Rosu

CARACTERISTICI TEHNICE

Tehnologie Wet & Dry
Tip acumulator Lithium-Ion
Autonomie 180 min
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.