Rowenta Aparat de tuns cu vacuum TN9300, lama de taiere cu invelis de Titaniu, setare de precizie de pana la 1mm, 17 dimensiuni ajustabile

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Aparat de tuns cu vacuum TN9300, lama de taiere cu invelis de Titaniu, setare de precizie de pana la 1mm, 17 dimensiuni ajustabile de la Rowenta

Aspirare eficienta a parului taiat

Datorita sistemului performant cu vacuum, mai mult de 99% din par este aspirat imediat dupa ce a fost taiat, inainte de a cadea. Uita de parul ramas pe umeri, gat sau in chiuveta!
 
Aparatul AirForce Ultimate garanteaza rezultate exceptionale print-un tuns dintr-o singura miscare. Datorita tehnologiei exclusive de aspirare Rowenta, peste 99% din parul taiat este aspirat, iar suprafetele raman curate.
Acest aparat de tuns 3 in 1 combina perfect: sesiunile de tuns fara curatare, capul detasabil pentru retusuri precise si functia vacuum, utilizabila independent de masina de tuns.
Obtine diferite rezultate de stilizare datorita celor doi piepteni ajustabili ce ofera 17 lungimi de taiere diferite, si a reglajului fin cu precizie de 1 mm, pentru a-ti personaliza look-ul asa cum iti doresti.
 
Tunsori perfecte, fara curatare

Cu AirForce Ultimate nu-ti vei mai face griji cu privire la curatarea de dupa sesiunile de tuns.
Datorita sistemului performant cu vacuum (un motor perfomant si o turbina cu design special) peste 99% din par este aspirat imediat dupa ce a fost taiat.

Lamele deosebit de ascutite, cu invelis din titan, sunt robuste, rezistente in timp si garanteaza o taiere eficienta, dintr-o singura miscare. De altfel, alimentarea prin cablu asigura performante constante si elimina riscul de a ramane fara baterie.

Obtine diferite rezultate de stilizare datorita celor doi piepteni ajustabili ce ofera 17 lungimi de taiere diferite si a reglajului fin cu precizie de 1 mm pentru a-ti personaliza look-ul asa cum iti doresti.

Capul detasabil este perfect pentru retusuri in timp ce functia vacuum, utilizabila independent de masina de tuns, aspira orice fir de par. Produsul este usor de curatat datorita recipientului si filtrului demontabil dar si lamelor lavabile.
 
Sistem vacuum performant

Peste 99% din par este aspirat imediat dupa ce a fost taiat, pentru sesiuni de tuns fara griji, datorita motorului dedicat cu putere de aspirare mare.
   
Performanta de taiere exceptionala

Obtine o taiere a parului uniforma, dintr-o singura miscare, datorita combinatiei perfecte intre lamele ultra ascutite si motorul dedicat de inalta putere.
   
Performanta de durata

Tunsoarea perfecta este usor de obtinut datorita lamelor ce se ascut singure pentru mai multa eficienta si a invelisului protector din titan.
   
Masina de tuns parul 3 in 1

-Masina de tuns cu sistem vacuum incorporat;
-Cap detasabil, pentru retusuri;
-Functie vacuum, utilizabila independent de masina de tuns.
   
Setari precise

Reglaj fin cu precizie de 1 mm pentru a-ti personaliza look-ul asa cum iti doresti.
   
Rezultate personalizate

Obtine diferite rezultate de stilizare datorita celor doi piepteni ajustabili ce ofera 17 lungimi de taiere diferite, de la 0,5 la 18 mm.
*0,5 mm = lungime fara pieptan.
   
Usor de curatat

Economiseste timp atunci cand cureti masina de tuns datorita recipientului si filtrului demontabil dar si lamelor lavabile.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip alimentare La retea
Trepte de taiere 17
Interval lungimi taiere (mm) 0.5 - 18 mm
Material lame Otel inoxidabil


FUNCTII SI ACCESORII

Periuta de curatare Da
Altele Ulei lubrifiere


CARACTERISTICI TEHNICE Lungime cablu 2 m

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.