Aragaz Arctic AMG5612GTCLX, Mixt , 4 arzatoare, Cuptor Electric, 8 Functii, Autocuratate Catalitica, Aqua Drop Clean, Timer, Clasa A, 50 cm, Inox

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
1.786,50 lei
Pret 36 Rate Optimo: 65.49 lei/luna
Stoc: Intreaba
Va rugam sa ne contactati pentru a afla disponibilitatea sau termenul de livrare al acestui produs*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

AMG5612GTCLX

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Aragaz Arctic AMG5612GTCLX, Mixt , 4 arzatoare, Cuptor Electric, 8 Functii, Autocuratate Catalitica, Aqua Drop Clean, Timer, Clasa A, 50 cm, Inox de la Arctic

Aragazul AMG5612GTCLX de la Arctic este un partener excelent in bucatarie. Cu un design modern si finisaje elegante, se integreaza perfect in orice spatiu de gatit. Acest aragaz dispune de patru arzatoare pe gaz, oferind versatilitate in prepararea diverselor tipuri de mancare. Cu dimensiunea 85x50x60 cm (HXlxA), acest aragaz este echipat cu autocurarate catalitica, Sfaty Olus, Aqua Drop Clean, Timer, Arzatoarele cu eficienta ridicata si multe altele, ceea ce iti permite gatirea eficienta si precisa a diferitelor feluri de mancare si asigura o experienta de gatit sigura si placuta.

 

Gatire conventionala

Sunt activate simultan elementele de incalzire superior si inferior fara ventilator. Un mod de coacere traditional pentru prajituri, biscuiti sau foietaje fine delicioase!

 

Low Grill&Ventilatie

Efectul de grill este mai mic decat in cazul utilizarii grill-ului complet. Folositi in cazul portiilor mici sau medii pe care sa le introduceti sub grill. La jumatatea duratei de gatire, trebuie sa intoarceti preparatele pentru a se gati bine.


Grill

Permite prepararea alimentelor la gratar, cu ajutorul unui arzator suplimentar pozitionat in partea superioara. Pregatesti cu usurinta alimente sanatoase de tip gratar!

 

Decongelare

Functia activeaza doar ventilatorul, fara elementele de incalzire. Decongeleaza treptat alimentele inainte de preparare sau raceste mancarurile proaspat gatite!

 

Incalzire inferioara

Activeaza elementul inferior de incalzire. Rumeneste perfect preparatele cu crusta!

 

Safety Plus

Opreste alimentarea cu gaz in cazul stingerii accidentale a flacarli. Esti mereu in siguranta cu produsele Arctic!

 

Iluminare interioara

Aragazele Arctic sunt echipate cu iluminare interioara a cuptorului pentru a-ti oferi mai mult control asupra preparatelor tale. Poti urmari procesul de gatire, astfel incat sa pregatesti retete delicioase!

 

Timer

Contorizeaza durata de pregatire a alimentelor si te anunta in momentul in care timpul prestabilit s-a scurs. Cuptorul va fi pregatit la temperatura optima pentru a prepara cele mai gustoase retele. Iti gestionezi eficient timpul si stii mereu cat dureaza pregatirea alimentelor preferate!

 

 

Autocuratare catalitica  

Panoul catalitic montat pe peretele cavitatii interioare a cuptorului, absorbe grasimea si reduce mirosurile din timpul coacerii, inlesnind procesul de curatare. Astfel, nu va mai fi necesara utilizarea materialelor abrazive de curatare sau a agentilor chimici.

   

Arzatoare cu eficienta ridicata

Arzatoarele cu eficienta ridicata ale plitelor Arctic te ajuta sa petreci mai putin timp la gatit si cu mai putin gaz consumat. Vei avea mai mult timp pentru a sta cu cei dragi, gatind mai eficient.

   

Aqua Drop Clean

Acum este mai usor sa intretii cuptorul curat cu ajutorul functiei Aqua Drop Clean. Aceasta permite curatarea cuptorului in cel mai scurt timp. Adaugi apa in interior, iar pe masura ce apa se evapora, cuptorul se curata, simplu, rapid si cu minim de efort!

   
Gatire asistata cu ventilatie


CARACTERISTICI GENERALE

Tip incastrare Standard
Utilizare Rezidential
Tip plita Standard
Alimentare plita Gaz
Alimentare cuptor Electric
Tip aprindere Electrica
Pozitionare panou comanda Frontala
Material capac Sticla
Functii Timer Dezghetare Cuptor iluminat
Continut pachet 1 x Tava 1 x Gratar 1 x Aragaz
Culoare Inox

SPECIFICATII TEHNICE PLITA

Numar arzatoare 4
Arzator mare 1
Arzator mic 1
Arzator normal 2
Eficienta energetica plita Clasa A
Material gratare Fonta

SPECIFICATII TEHNICE CUPTOR

Numar cuptoare 1
Volum cuptor 55 l
Functii de gatire Grill
Autocuratare Catalitica

DIMENSIUNI

Latime 50 cm
Adancime 60 cm
Inaltime 85 cm
Greutate 45 Kg
Vezi mai mult

  • Detalii
    • Alimentare Plita
      Gaz
    • Latime (cm)
      50
    • Grill
      Da
    • Alimentare cuptor
      Electric
    • Culoare

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.