Aragaz Gorenje KS6350XF, 4 arzatoare, Gaz + Electric, L 60 cm, Grill, inox

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Aragaz Gorenje KS6350XF, 4 arzatoare, Gaz + Electric, L 60 cm, Grill, inox de la Gorenje

FORMA HOMEMADE PLUS

Cuptorul ideal pentru rezultate profesionale

Cuptorul, acum si mai spatios, dispune de o forma ovala care imita cu succes cuptoarele traditionale pe lemne.Acest lucru permite circulatia optima a aerului care patrunde mancarea din toate partile pentru a o face delicioasa si suculenta in interior si uimitor de crocanta in exterior.Aerul este chiar mai bine distribuit in toata cavitatea de 71 litri cu laturile incastrate, ceea ce reduce aparitia punctelor reci care impiedica chiar si rumenirea. Dinamica speciala a circulatiei aerului ofera conditii excelente pentru gatirea profesionala pe un singur raft sau pe mai multe rafturi simultan.

 

 

MODUL MAI SIMPLU DE COACERE LA ABURI

Programul ExtraSteam creeaza un mediu de aburi perfect, care face ca painea dvs. sa dospeasca bine si sa aiba o coaja crocanta. Tot ce trebuie sa faceti este sa turnati niste apa intr-o tava putin adanca, sa selectati programul ExtraSteam si sa lasati cuptorul sa faca restul.

STARNITI-VA CREATIVITATEA

Gatitul cu dibacia unui bucatar poate fi simplu. Tot ce trebuie e o scanteie creativa, in timp ce aragazul Gorenje cu suprafata de gatit pe gaz se va ocupa de restul. Suprafata mare, arzatoare puternice, si alte caracteristici avansate ofera suport pentru cele mai indraznete incercari in arta gatitului. Incitati-va inspiratia si surprindeti-i pe cei dragi cu bucate perfecte, preparate acasa.

SPATIU GENEROS PENTRU FIECARE TIGAIE SAU OALA

Suprafata extinsa de gatit si distantele mai mari intre arzatoare ofera spatiu suficient pentru toate dimensiunile de tigai si oale. Designul elegant si plat permite alunecarea usoara si utilizarea unor oale de dimensiuni foarte mari, fara probleme, avand stabilitate perfecta pentru toate provocarile culinare.

ACOPERIRE ULTRA REZISTENTA, ULTRA NETEDA

Calitatea si tipul emailului sunt extrem de importante pentru aragaz si functionarea acestuia.SilverMatte este un material rezistent si puternic, care poate rezista la temperaturi extrem de ridicate. Fara micropori, acopera suprafetele cavitatii cuptorului si tavile de copt, facandu-le rezistente la cele mai ridicate temperaturi.Invelisul interiorului sustine reflexia caldurii si ofera o izolatie suplimentara. Prin urmare, interiorul cuptorului ramane intotdeauna steril si sigur.

SIMPLU, CURATARE OCAZIONALA

Datorita unui email special de calitate superioara, functia AquaClean ofera un mod de curatare, a cavitatii cuptorului, mai eficient si usor de utilizat. Tot ce este necesar este sa se tournati o jumatate de litru de apa intr-o tava de copt si sa se utilizati functia AquaClean dupa fiecare coacere. In doar 30 de minute, rezultatele sunt vizibile pe intreaga suprafata si pe tavile de copt. Petele si grasimea sunt inmuiate si pot fi sterse usor cu o carpa moale.

O ATINGERE USOARA ESTE SUFICIENTA

Doar o atingere usoara este necesara pentru a inchide usa aragazului, fara nici un zgomot.

GATA PENTRU RETETE XXL

Cuptoarele Gorenje ofera o suprafata de copt extinsa si utilizeaza tavane mari. Solutiile inovatoare permit optimizarea consumului de energie si prepararea uniforma a alimentelor, indiferent de cantitate. Latimea totala a cuptorului este utilizata in mod eficient, iar tehnologia superioara asigura ca hrana sa fie preparata in mod egal la toate nivelurile.



Caracteristici generale

Tip alimentare Mixt
Tip plita Gaz
Cuptor Electric
Functii / Optiuni ExtraSteam, BigSurface, AquaClean, GentleClose, FastPreheat, Gratare ProGrid din fonta

Caracteristici plita

Numar zone de gatit 4
Putere zone de gatit Frontal stanga: 1000 W; Frontal dreapta: 3000 W; Spate stanga: 1900 W; Spate dreata: 1900 W
Mod de alimentare plita Gaz
Aprindere electrica Da
Dispozitiv de siguranta gaz plita Da
Indicator de caldura reziduala Nu

Caracteristici cuptor

Capacitate (l) 71
Clasa de eficienta energetica A
Mod de alimentare cuptor Electric
Timer Da
Grill Gaz
Rotisor Nu
Programe de coacere Decongelare, Pastrare la cald, Incalzitor inferior si ventilator, Incalzitor circular cu aburi, Incalzitor inferior cu ventilator circular si cu aburi, Incalzitor mare cu infrarosu si ventilator, Incalzitor mare cu infrarosu, Grill mic cu infrarosu, Incal
Sistem de ventilare Da
Autocuratare Hidrolitic
Iluminarea cuptor Da
Dispozitiv de siguranta gaz cuptor Da

Caracteristici tehnice

Putere (W) 3300
Tensiune (V) 220-240

Informatii suplimentare

Capac Sticla
Gratar Da
Compartiment stocare vase Nu
Alte detalii Consum kwh/ciclu: Conventional: 0.941; Cu ventilatie: 0.81. Produs reglat din fabrica pentru tipul de gaz: Gaz natural G20/20
Continut pachet Aragaz, Gratar, Ghidaje telescopice 1 nivel, Tava adanca, Tava usor adanca, Duze de schimb G30/30 gaz lichid

Altele

Culoare Inox
Dimensiuni (L x A x I cm) 60 x 60 x 85
Greutate (Kg) 52.2
Vezi mai mult

  • Detalii
    • Alimentare Plita
      Gaz
    • Latime (cm)
      60
    • Alimentare cuptor
      Electric
    • Culoare

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.