Cana NUK Magic Disney Minnie Mouse 10255622, 8 luni+, 230 ml, roz

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
60,35 lei
Pret 36 Rate Optimo: 2.21 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

10255622

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Cana NUK Magic Disney Minnie Mouse 10255622, 8 luni+, 230 ml, roz de la NUK

Mickey si Minnie, popularele personaje Disney, sarbatoresc cea de a 90-a aniversare

Mickey si Minnie, popularele personaje Disney, sarbatoresc cea de a 90-a aniversare si NUK le este alaturi: Canile Magic NUK sunt disponibile cu un design retro, special pentru fanii Disney, mici sau mari!

Cana Magic NUK: Este magic sa inveti sa bei din cana

Sa invete sa bea singur, reprezinta unul dintre dintre cei mai importanti pasi in dezvoltarea copilului. Cana de la NUK este magica pentru ca este anti-curgere, fiind prevazuta cu o protectie din silicon care protejeaza din interior. Bautul din cana este o joaca de copii: copilul trebuie sa puna presiune cu gura pe marginea de baut. Si, astfel, Cana Magic NUK ramane curata si nu curge decat cand copilul bea din ea.

Cana Magic NUK - bei de jur imprejur, ca adultii

Cana Magic NUK este realizata din materiale rezistente, de calitate superioara, 100% fara BPA, imprimate cu tematici simpatice. Include putine componente, ce sunt usor de dezasamblat si de curatat: doar le adaugati in masina de spalat vase. Si pentru a ramane curata si protejata, cana Magic NUK este prevazuta cu un capac aditional de protectie.

Cana de baut NUK este compatibila cu toate elementele din gama canilor Evolution NUK.

Capacitate: 230 ml.
Varsta recomandata: 8 luni+.

Vezi mai mult

  • General

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.