Aspirator vertical Adler AD7036, 800W, capacitate colectare 1.5l, Gri/Portocaliu

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
168,13 lei

Taxa verde: 5,95 lei

(Pret cu taxa verde: 174,08 lei )

Pret 36 Rate Optimo: 6.38 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

AD7036

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Aspirator vertical Adler AD7036, 800W, capacitate colectare 1.5l, Gri/Portocaliu de la Adler

Curatarea periodica necesita atat timp, cat si energie, asa ca este ideal ca aceasta sa se produca cat mai repede posibil. Un aspirator vertical este o modalitate excelenta de a curata rapid covoarele, parchetul si toate tipurile de podele. Datorita designului sau compact, nu va ocupa mult spatiu. 

Aspiratoarele verticale au o multime de avantaje. Aspiratorul vertical are un design caracteristic, care are un motor montat pe partea superioara a manerului si un recipient pentru praf si murdarie.

Un aspirator vertical este un mare ajutor pentru persoanele care au probleme la spate, pentru ca atunci cand folositi un astfel de aspirator, nu trebuie sa va aplecati . Aspiratoarele verticale sunt, de asemenea, potrivite pentru proprietarii de animale pentru ca dispozitivul curata rapid blana de pe covoare si suprafete dure. Este usor, eficient si de aceea popularitatea acestui tip de aspirator creste. Aspiratorul are un motor extrem de eficient, cu o putere nominala de 800 W. Domeniul de lucru al aspiratorului este de 7 metri, lucru care ne va permite sa aspiram confortabil fiecare camera din incapere.

Caracteristica distinctiva a aspiratorului ADLER AD 7036 este senzorul termic care protejeaza dispozitivul impotriva supraincalzirii. Comutatorul de pornire / oprire este amplasat intr-un loc vizibil si usor accesibil, ceea ce va permite sa porniti si sa opriti rapid aspiratorul. Clema de blocare previne desprinderea accidentala a recipientului de praf. Recipientul poate fi detasat in mod convenabil folosind butonul de eliberare. Filtrul si recipientul de praf de 1.5 l pot fi curatate sub jet de apa. Recipientul este transparent, deci putem vedea nivelul de praf in mod continuu.

 


Caracteristici:

  • Fara sac;
  • Recipient filtrant si lavabil;
  • Set de 3 ventuze;
  • Domeniu de utilizare: 7m;
  • Putere maxima: 800W;
  • Capacitate container de praf: 1.5L.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Aspirator vertical
Utilizare Rezidential
Tip alimentare La retea
Tip aspirare Uscata
Tip suprafata Multi-suprafete
Material tub Metal
Functii

Control pe maner

Indicator recipient colector plin

Compartiment scame detasabil

Greutate 0 Kg
Culoare Gri Portocaliu

SPECIFICATII TEHNICE

Putere 800 W
Capacitate colectare 1.5 l

FILTRARE & ACCESORII

Accesorii incluse

Perie standard

Perie pentru tapiterie

Accesoriu pentru spatii inguste

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.