Black+Decker Aspirator cu sac BXVMB700E, 700 W, 4 L, Turbocyclone

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
637,60 lei

Taxa verde: 5,95 lei

(Pret cu taxa verde: 643,55 lei )

Pret 36 Rate Optimo: 23.59 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

BXVMB700E

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Aspirator cu sac BXVMB700E, 700 W, 4 L, Turbocyclone de la Black+Decker

Aspirator uz casnic Turbocyclone Black+Decker 700W - BXVMB700E cu puterea de 700W curata in profunzime murdaria tuturor tipurilor de pardoseli, precum si suprafetele greu accesibile, spatii inguste, tapiterii, perdele, tavanul sau colturile incaperilor.

Aspiratorul Black+Decker este dotat cu sistemul de filtrare Turbocyclone si control Slide-Speed care optimizeaza performantele de aspiratie. Acesta este prevazut cu un tub telescopic lung, de 470 mm, fabricat din aluminiu, ideal pentru eficienta ridicata, perie pentru parchet si pardoseli delicate si o perie pentru toate tipurile de pardoseala.

De asemenea, aspiratorul BXVMB700E este dotat cu o duza 2 in 1, potrivita pentru curatarea colturilor si spatiilor inguste, precum si a tapiteriei sau perdelelor, cu filtru HEPA ce capteaza particulele fine de praf si alergenii, fiind extrem de eficient, lavabil si reutilizabil, precum si cu rezervor de 4L, usor de indepartat si golit.

Cu dimensiuni ergonomice, aspiratorul Black+Decker este dotat cu roti din cauciuc moale, ce protejeaza parchetul si asigura o manevrabilitate optima, precum si maner practic pentru a putea fi usor de transportat.

Date tehnice

Putere Nominala 700 W
Volum Rezervor 4 L
Tip Produs Aspirator
Tip Utilizare Interior
Cu Acumulator Nu
Functie De Suflare Nu
Tip Aspirare Uscata

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.