Aspirator umed/uscat pe acumulator Bosch AdvancedVac 06033E1000, 18 V, 92 mbari, 29 l/s flux volumic maxim, 8 l capacitate rezervor, adaptor universal, maner, furtun, 1 sac colector de praf, fara acumulator/incarcator

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
529,67 lei

Taxa verde: 5,95 lei

(Pret cu taxa verde: 535,62 lei )

Pret 36 Rate Optimo: 19.63 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

06033E1000

Garantie: 24 luni.

Adauga Extra Garantie:
Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Aspirator umed/uscat pe acumulator Bosch AdvancedVac 06033E1000, 18 V, 92 mbari, 29 l/s flux volumic maxim, 8 l capacitate rezervor, adaptor universal, maner, furtun, 1 sac colector de praf, fara acumulator/incarcator de la Bosch

Aspirator multifunctional 3 in 1: curata, umfla si aspira praful in interior si exterior

AdvancedVac 18V-8 este aspiratorul multifunctional portabil 3 in 1 pentru sarcini de indepartare a murdariei si umflare in interior si in exterior. Datorita unei game utile de accesorii, murdaria umeda si uscata sau praful, precum si resturile grosiere si fine din locuinta, gradina, masina sau rulota devin rapid un lucru ce apartine trecutului. Aspiratorul se conecteaza usor la sculele electrice de la Bosch Home & Garden si de la alti producatori cu ajutorul unui adaptor universal flexibil, asigurand o zona de lucru curata. Acesta este un aspirator 3 in 1 care pompeaza si dezumfla cu o functie integrata de umflare, fiind util pentru suflarea frunzelor din gradina sau umflarea saltelelor gonflabile si a jucariilor pentru piscina. Bucura-te de confortul oferit de timpul de functionare suplimentar al acumulatorului in modul Eco si de capacitatea de 8 litri a volumului recipientului, precum si de roti si tuburi prelungitoare pentru o curatare a podelelor comoda pentru spate. Scula apartine gamei POWER FOR ALL ALLIANCE. Un acumulator poate actiona o gama larga de scule de la diferite marci.

 

Sisteme cu acumulator POWER FOR ALL Bosch

Indiferent daca este vorba despre gaurire, curatare sau gradinarit. Comutati rapid si usor intre diverse dispozitive cu acumulatorul POWER FOR ALL de 18 V de la Bosch. Pentru si mai multa flexibilitate acumulatorul se potriveste si la sculele altor membri ai aliantei pentru acumulatori POWER FOR ALL.

 

Creste puterea la maximum sau prelungeste timpul de functionare

Modurile Putere si Eco ofera posibilitatea de a alege intre putere maxima de aspirare sau timp de functionare prelungit cu un singur clic. Foloseste modul Putere pentru o performanta maxima, de scurta durata pentru curatarea masinii. Comuta la modul Eco pentru aspirarea materialelor usoare precum rumegusul.

 

Functionalitate de umflare/dezumflare

Pentru utilizare ca pompa de aer de volum pentru a umfla saltele gonflabile, jucarii pentru piscina sau alte produse gonflabile. A se utiliza orificiul de iesire a aerului pentru umflare si orificiul de intrare a aerului pentru dezumflare.

 

Versatilitate pentru utilizare suplimentara pe podele

Transforma aspiratorul de mana intr-un aspirator pentru podele cu ajutorul setului de curatare a podelelor. Datorita accesoriilor multifunctionale, acesta poate elimina cu usurinta murdaria de pe podele.

 

Aspiratorul se ataseaza cu usurinta la orice model actual de scula

Adaptorul universal ataseaza aspiratorul la orice scula Bosch Home & Garden actuala pentru aspirare in timpul lucrului, mentinand zona de lucru curata permanent.

 

Sistem cu un singur filtru pentru colectare umeda si uscata

Treci de la sarcinile de aspirare umeda la cele de aspirare uscata fara a schimba filtrul, datorita filtrului aplatizat integrat. Goleste si clateste pentru a curata.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Masina curatat pardoseli
Tip curatare Aspirare
Utilizare Impinsa manual
Tip motor Electric
Tip alimentare Acumulator
Functii Dimensiune compacta
Continut pachet

Maner

Adaptor universal

Furtun de 2,2 m, Ø 35 mm

1 sac colector de praf din hârtie

Culoare Verde

SPECIFICATII TEHNICE

Capacitate recipient colector 8 l

ACUMULATOR

Capacitate acumulator 2.5 Ah

DIMENSIUNI

Lungime 376 mm
Latime 278 mm
Inaltime 295 mm
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.