Electrolux Aspirator vertical fara fir Ultrapower EUP84DB, lithium HD, acumulator 32.4 V, Denim Blue

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Aspirator vertical fara fir Ultrapower EUP84DB, lithium HD, acumulator 32.4 V, Denim Blue de la Electrolux

Acest aspirator fara cablu Electrolux Ultrapower Lithium HD asigura performanta superioara si timp de functionare de pana la 80 minute datorita acumulatorului pe litiu de 32,4 V, periei PerformancePro™ si tehnologiei BrushrollClean™.

Perie PerformancePro™

Datorita periei proiectate aerodinamic PerformancePro™ si noului ventilator cu motor inovator, aspiratorul Ultrapower atinge o putere de aspirare remarcabila. De aceea are performante excelente atat pe pardoseli dure cat si pe covoare. Puterea de aspirare impreuna cu un timp de functionare extrem de indelungat va permit sa aspirati in toata casa cu o singura incarcare.

 
Acumulator pe baza de litiu cu durata de utilizare indelungata TurboPower

Mai multa putere timp mai indelungat cu acumulatorul de inalta performanta TurboPower pe baza de litiu care dureaza de doua ori mai mult decat cel pe baza de nichel si este mai usoara si mai simplu de utilizat. Usor de schimbat si cu incarcare rapida, acumulatorul dureaza pana la 75 de minute de utilizare fiind dotat cu un indicator care semnaleaza cand trebuie incarcat.

Manevrabilitate EasySteer™ la 180°

Manevrabilitatea EasySteer™ la 180°, designul ergonomic, peria rafinata si rotile mari de pe spate va aduc flexibilitate la aspirare si o rasucire si deplasare usoara pe toate pardoselile. Regimul de putere in doua trepte va permite adaptarea aspirarii la diferitele suprafete iar dupa curatare nu este nevoie decat sa puneti aspiratorul la loc pe suportul de incarcare.

 
Tehnologie BrushRollClean™

Nu mai curatati niciodata parul si fibrele de pe peria aspiratorului dvs. Tehnologia patentata de curatare a periei BrushrollClean™, cu care este dotat noul aspirator Ultrapower face acest lucru la simpla apasare pe o pedala! Este totodata simplu sa goliti aspiratorul Ultrapower si sa mentineti filtrele curate cu functia de curatare rapida.

Iluminare cu LED DustSpotter™

Pe langa manevrabilitatea la 180°, aspiratorul Ultrapower este prevazut cu iluminarea cu LED DustSpotter™ pentru a aspira fara greseala. Nu veti rata nimic pentru ca veti vedea exact ce si unde aspirati, intotdeauna, chiar si in locurile cele mai intunecate.

 

Caracteristici

Indicator luminos pentru încărcare

Fără fir, Reîncărcabil

Buton pentru eliberare tijă cu peri

O duză nouă şi performantă

Iluminare cu LED DustSpotter™

Sistem de filtrare ciclonic

Baterie Li-Ion - timp mai lung şi o performanţă de curăţare mai mare...

Auto-susţinere în poziţie verticală şi puteţi aşeza aspiratorul oriunde şi oricând

Iluminare frontală cu LED-uri

Tehnologie BrushRollClean™

Filtru lavabil

Vezi mai mult

Produsele Electrolux beneficiaza de garantie de 24 de luni pentru persoanele fizice si de 12 luni pentru persoanele juridice



Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.