Aspirator cu spalare Karcher SE 3-18 Compact Batteryset, 1.081-502.0, baterie de 18 V inclusa, rezervor apa curata /reciclata 1,9 / 1,2, furtun 2 in 1 si functie de spalare, Galben/Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Aspirator cu spalare Karcher SE 3-18 Compact Batteryset, 1.081-502.0, baterie de 18 V inclusa, rezervor apa curata /reciclata 1,9 / 1,2, furtun 2 in 1 si functie de spalare, Galben/Negru de la Karcher

Curatarea in profunzime a tapiteriei si libertate maxima de miscare: setul compact cu baterii SE 3-18 curata suprafetele textile in profunzime si nu lasa urme. Pentru curatarea tapiteriei sau a interiorului masinilor. Datorita designului compact, este comod de utilizat chiar si acolo unde nu exista o sursa de alimentare cu energie electrica, datorita bateriei Kärcher Battery Power de 18 V. Acest lucru ajuta la evitarea problemelor legate de curatarea temeinica a interiorului masinii. Poate indeparta instantaneu murdaria de pe scaunele masinii, covorasele si portbagajul, precum si de pe mobilierul de gradina si tapiterie - la fel de temeinic ca si cu un aparat de curatat cu cablu. Furtunul de aspirare lung si flexibil cu furtun de livrare a detergentului integrat ofera, de asemenea, mai multa comoditate si flexibilitate, chiar si in zonele greu accesibile. Dupa utilizare, pompa de spalare va va impresiona cu functia practica de clatire, care indeparteaza murdaria din sistem si din furtunuri si previne formarea de bacterii si mirosuri. Nu numai tapiteria curatata devine curata, ci si aparatul in sine.

 

CARACTERISTICI SI BENEFICII

Tehnologie Kärcher dovedita, cu duze pentru tapiterie si duze pentru crapaturi pentru rezultate optime de curatare

Curatarea in profunzime a fibrelor de pe suprafetele textile. Curatare usoara si rapida datorita metodei eficiente de spalare. Nivel scazut de umiditate, uscare rapida a suprafetelor textile. Set de baterii SE 3-18 Compact BatterySet: baterie inlocuibila Karcher Battery Power de 18 V.

Baterie inlocuibila Karcher Battery Power de 18 V Karcher Battery Power de 18 V

Libertate maxima de miscare, independent de alimentarea cu energie electrica. Poate fi utilizat cu toate dispozitivele fara fir care apartin platformei 18 V Karcher Battery Power. Set de baterii SE 3-18 Compact BatterySet: functie de clatire igienica

Functia de clatire igienica

Dupa curatare, aparatul este curatat cu ajutorul functiei de clatire. Aceasta indeparteaza murdaria si previne mirosurile neplacute cauzate de acumularea de bacterii. Permite depozitarea imediata a unei unitati curate.

 

  • Furtun convenabil 2 in 1
  • Furtun de pulverizare intern pentru un confort ridicat de curatare.
  • Furtun de aspirare lung si flexibil pentru o curatare usoara, in special in spatiile greu accesibile si inguste.
  • Cu articulatie pivotanta pe furtun pentru o si mai mare libertate de miscare.
  • Sistem cu 2 capacitati
  • Umplere simpla a rezervorului de apa curata.
  • Scoaterea si golirea comoda a rezervorului de apa murdara, fara contact cu murdaria.
  • Spatiu de depozitare practic pentru accesorii si furtunuri.
  • Transport usor cu o singura mana - toate accesoriile si furtunul pot fi depozitate direct pe unitate.
  • Toate accesoriile sunt intotdeauna aproape de unitate, astfel incat va puteti baza pe faptul ca sunt acolo cand aveti nevoie de ele.
  • Design compact.
  • Flexibil chiar si in spatii inguste sau greu accesibile.
  • Cu un maner practic pentru transportul rapid si usor al aparatului.
  • Spatiu de depozitare pentru accesorii.
  • Practic pentru depozitarea temporara in timpul curatarii.
  • Ideal pentru bureti, carpe si alte piese mici.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Aspirator cu spalare
Utilizare Rezidential
Tip alimentare La retea
Tip aspirare Cu spalare
Tip suprafata Multi-suprafete
Culoare Negru Galben

SPECIFICATII TEHNICE

Capacitate colectare 1.7 l
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.