Aspirator vertical Miele Triflex HX1 Performance, 3 in 1, 25,2 V, 170 W, 0,5 l, autonomie 60 min, perie electrica, Alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
2.604,55 lei

Taxa verde: 5,95 lei

(Pret cu taxa verde: 2.610,50 lei )

Pret 36 Rate Optimo: 95.69 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

11514450

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Aspirator vertical Miele Triflex HX1 Performance, 3 in 1, 25,2 V, 170 W, 0,5 l, autonomie 60 min, perie electrica, Alb de la Miele

Raza maxima

Tot felul de posibilitati: fie ca aveti nevoie sa aspirati sub mobila plata sau sa curatati praful de pe tavan, cu Triflex HX1 PowerUnit superior aveti flexibilitate maxima. Este foarte usor sa ajungeti cu aspiratorul sub pat sau dulapuri – pentru o casa perfect curata.
   
Curatare fara efort

Perfect pentru suprafete mari: pozitionti PowerUnit in partea inferioara a aspiratorului dvs. Miele Triflex HX1. Aceasta este o metoda foarte confenabila de a aspira camere sau suprafete mari – cum ar fi holurile lungi sau sufrageriile spatioase. Design-ul usor face aspiratorul foarte usor de tinut. Iar in caz ca aveti nevoie sa luati o pauza de la aspirat din cand in cand, este dotat si cu o functie de mentinere vertical.
   
Flexibilitate maxima in orice situatie

Configurarea Triflex HX1 se adapteaza pentru a se potrivi perfect nevoilor dvs. Astfel va puteti bucura de flexibilitate maxima in timpul aspirarii. Aveti nevoie sa scapati de praf din spatiile largi cum sunt camera de zi sau dormitorul? Pur si simplu pozitionati PowerUnit-ul de mare capacitate in partea inferioara a aparatului.  Mutarea PowerUnit in partea superioara va permite accesul sub mobilele plate si puteti curata tavanul cu usurinta. Unitatea PowerUnit este intotdeauna la indemana pentru utilizarea separata de aparat: ideala pentru aspirarea rapida a mobilei sau a scaunelor de masina. Gratie conceptului 3-in-1 al aspiratorului dvs. Miele Triflex HX1 , puteti sa va bucurati de si mai multa libertate cand aspirati.
   
Usor de manevrat

Aveti nevoie doar sa aspirati niste firmituri de pe canapea sau sa scoateti praful din scaunele masinii? Cu PowerUnit detasabil, nimic nu este mai simplu: se detasaza usor si poate fi folosit independent de tubul de aspirare si Electrobrush. Este mereu pregatit – economisind timp in timp ce curata eficient.
   
Confortabil si versatil

Acum puteti incarca aspiratorul dvs. Miele Triflex HX1 in mod convenabil: in functie de conceptul de configurare pe care il preferati, puteti modifica aparatul cu PowerUnit fie pozitionat superior, fie inferior.Daca nu doriti sa incorporati consola pentru perete in perete, puteti conecta simplu cablul direct la baterie. Nu aveti o priza disponibila unde va tineti aspiratorul? Nicio problema – puteti incarca bateria in afara aparatului.
   
Perfect depozitat

Suportul de perete va permite sa pastrati aspiratorul Miele pe perete impreuna cu un set de trei accesorii. Astfel economisiti spatiu pe care il puteti utiliza altfel.
   
Golire rapida

Recipientul pentru praf al aspiratorului dvs. Miele Triflex HX1 s-a umplut? Dotarea Twist2open va permite sa il deschideti usor – cu o simpla rasucire. Recipientul se deschide instant, iar dvs. puteti in mod convenabil sa aruncati praful al cosur de gunoi.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Aspirator vertical
Utilizare Rezidential
Tip alimentare Acumulator
Tip aspirare Uscata
Tip suprafata Multi-suprafete
Latime 260 mm
Inaltime 1297 mm
Greutate 3.64 Kg
Culoare Gri Alb

SPECIFICATII TEHNICE

Putere 170 W
Tensiune alimentare 25.2 V
Autonomie acumulator 60 min
Nivel zgomot 80 dB
Capacitate colectare 0.5 l
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.