Philips Aspirator robot FC8776/01, capacitate 0.3 l, 2 perii laterale lungi, autonomie 120 minute

1.475,42 lei TVA inclus

Taxa verde: 5,95 lei

(Pret cu taxa verde: 1.481,37 lei TVA inclus )

Pret 36 Rate Optimo: 54.3 lei/luna

Disponibilitate: In stoc furnizor

Cod:

FC8776/01

Garantie: 24 luni.

Adauga Extra Garantie:
 • Distribuie pe:

Descriere Aspirator robot FC8776/01, capacitate 0.3 l, 2 perii laterale lungi, autonomie 120 minute de la Philips

Performanţă completă. Curăţare inteligentă.

Curăţare temeinică, acum de 2 ori mai rapidă*

 • Cap de aspirare TriActive XL, cu lăţime foarte mare


  Capul de aspirare TriActive XL îţi oferă performanţă de curăţare eficientă şi temeinică, acum de 2 ori mai rapid, datorită: 1. Capul de aspirare extra lat acoperă o zonă cât mai mare de podea dintr-o trecere. 2. Trei orificii de aspirare colectează praful din faţă şi de pe ambele părţi laterale. 3. Banda flexibilă colectează tot praful rămas în urmă.

 • Design subţire de 6 cm, pentru curăţare sub spaţiile joase


  Cu designul său subţire, la numai 6 cm înălţime, robotul tău poate ajunge uşor sub spaţiile joase şi poate îndepărta praful acumulat sub mobilă.

 • Sistemul de detectare inteligentă adaptează curăţarea la orice mediu


  Noul aspirator robot este echipat cu sistemul de detectare inteligentă, o combinaţie de cipuri inteligente, un giroscop şi un accelerometru, care îi conferă robotului capacitatea de a curăţa singur. Robotul înţelege mediul şi alege strategia de curăţare optimă, pentru a-ţi curăţa casa cât mai repede posibil. Robotul nu se blochează şi se întoarce la staţia sa de andocare atunci când este necesar.

 • Baterie Li-Ion puternică pentru durată de funcţionare de 120 min


  Bateria cu litiu-ion puternică are o durată de viaţă mai lungă şi un timp de încărcare mai scurt decât bateriile standard. Noul aspirator robot funcţionează timp de până la 120 min.

 • Capacitatea de a programa curăţarea cu 24 de ore în prealabil


  Noul aspirator robot oferă o funcţie de programare cu 24 de ore în prealabil, astfel încât să poţi programa următoarea sesiune de curăţare cu 24 de ore în prealabil.

 • Revine automat la staţia de andocare, pentru reîncărcare

  Revine automat la staţia de andocare, pentru reîncărcare

  Atunci când bateria aspiratorului robot Philips este aproape descărcată, aceasta se va deplasa automat la staţia de andocare pentru a se încărca, deci se va pregăti pentru următoarea sesiune de curăţare.

 • Telecomandă pentru a controla robotul de la distanţă

  Telecomandă pentru a controla robotul de la distanţă

  Telecomanda îţi permite să controlezi aspiratorul robot de la distanţă şi să efectuezi diferite acţiuni. Îi poţi comanda robotului să pornească şi să se oprească, îl poţi ghida în orice direcţie, poţi schimba traseul de curăţare sau îi poţi cere robotului să revină la staţia de andocare.

 • 4 stiluri de curăţare, pentru a se adapta la încăperi

  Datorită celor 4 stiluri de curăţare, robotul tău poate să aleagă o strategie eficace şi eficientă pentru a-ţi curăţa încăperea.

 • 2 perii foarte lungi, pentru curăţare în colţuri

  Datorită celor 2 perii foarte lungi, robotul tău îndepărtează murdăria şi praful din colţuri şi de pe plinte şi curăţă în locuri în care alţi roboţi nu au acces.

 • Sistem de antrenare pe 4 roţi, pentru a trece cu uşurinţă peste praguri

  Noul SmartPro Compact cu cap de aspirare TriActive XL are un sistem de antrenare pe 4 roţi, în comparaţie cu roboţii tradiţionali cu 2 roţi. Antrenarea pe 4 roţi îţi ajută robotul să treacă peste praguri cu uşurinţă.

 • Senzori cu infraroşu, pentru a evita lovirea de obstacole

  Noul aspirator robot Philips este echipat cu 6 senzori cu infraroşu pentru detectarea şi evitarea obstacolelor, cum ar fi pereţii, lămpile sau cablurile, astfel încât podelele să fie curăţate cu atenţie. În sfârşit te poţi bucura de o casă curată, fără să fie nevoie să intervii.Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.