Robot de aspirare Roborock Q8 Max+, Q8MP02-00, aspirator&mop&statie inteligenta de golire automata, 59W, LiDAR, 5500 Pa, mapare 3D, 5200 mAh, recipient praf: 770 ml, alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
2.729,12 lei

Taxa verde: 5,95 lei

(Pret cu taxa verde: 2.735,07 lei )

Pret 36 Rate Optimo: 100.26 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

Q8MP02-00

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Robot de aspirare Roborock Q8 Max+, Q8MP02-00, aspirator&mop&statie inteligenta de golire automata, 59W, LiDAR, 5500 Pa, mapare 3D, 5200 mAh, recipient praf: 770 ml, alb de la ROBOROCK

Curatenie imbunatatita, viata simplificata

 

Alaturati-va revolutiei de curatare si experimentati curatari fara efort cu noua perie DuoRoller ™.

Obtineti o indepartare totala a murdariei si a prafului cu aspiratia impresionanta de 5.500 Pa si navigatia inteligenta alimentata de sistemul de evitare a obstacolelor Reactive Tech. Curatarea nu a fost niciodata mai usoara .

   

Se ocupa de munca ta murdara

 

Experimentati confortul de curatare fara probleme cu noul RockDock ® Plus. Sacul de praf de 2,5 L E12 va permite sa curatati pana la 7 saptamani fara a fi golit , ceea ce il face ideal pentru familiile cu animale de companie si reduce alergenii.

   

Putere de aspirare impresionanta de 5.500 Pa

 

Puterea de aspirare HyperForce ® a fost imbunatatita la 5.500 Pa, permitand Q8 Max+ sa indeparteze cu usurinta murdaria si parul de animale de pe diferite tipuri de podele , lasandu-va de fiecare data un spatiu de locuit impecabil.

   

Role duble pentru dublarea puterii

 

Va prezentam Peria DuoRoller ™, cea mai recenta tehnologie de curatare Roborock , conceputa pentru a imbunatati performanta de aspirare pe covoare, asigurand mai putine incurcaturi de par si oferind o experienta de curatare fara probleme.

   

Curatati fara probleme cu evitarea obstacolelor

 

Detecteaza si evita cu usurinta obiectele de pe podea , astfel incat nu trebuie sa le ridici inainte de a incepe o curatare. Sugerand zone interzise pentru scari si locuri usor de blocat, Q8 Max+ poate preveni accidentele, permitandu-ti linistea sufleteasca in timp ce navigheaza acasa.

   

Cartografiere precisa pentru navigareinteligenta LiDAR

 

Navigatia PreciSense ® LiDAR si cel mai avansat algoritm al Roborock creeaza harti detaliate si precise, permitand Q8 Max+ sa identifice cea mai eficienta ruta de navigare si de curatare optima a casei.

   

Functii personalizabile ale aplicatiei

 

Cu aplicatia Roborock , personalizati va rutina de curatare cu o rutina personalizata . Setati o ora , un mod de curatare si camerele pe care trebuie sa le curatati , iar procesul va incepe automat.

   

Indepartati praful pe care cu greu il vedeti

 

Q8 Max+ poate aspira si sterge simultan pentru a capta praful fin pe care doar aspirarea ar putea sa-l atraga . Cu 30 de niveluri de debit de apa , puteti regla debitul pentru a satisface nevoile dvs . specifice de curatare.

   

Curata si continua

 

Condus de o baterie puternica de 5200 mAh, Q8 Max+ poate curata non stop timp de pana la 4 ore, asigurand sesiuni de curatare prelungite fara intreruperi.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Aspirator robot
Utilizare Rezidential
Tip alimentare Acumulator
Tip aspirare

Uscata

Cu spalare

Tip suprafata Multi-suprafete
Functii

Curatare automata

Senzor mapare incapere

Tehnologie

Functie Mop

Carpet Boost

Senzor LiDAR

Greutate 8.1 Kg
Culoare Alb

SPECIFICATII TEHNICE

Putere 59 W
Autonomie acumulator 240 min
Nivel zgomot 67 dB
Capacitate colectare 770 ml

FILTRARE & ACCESORII

Accesorii incluse Statie incarcare
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.