Aspirator robot ROWENTA X-Plorer Animal Serie 80 RR7747WH, 33W, recipient 0.7l, compatibil cu smartphone-ul, perie Animal Turbo, functie mapare, programabil, Sistem Aqua Force, Alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Aspirator robot ROWENTA X-Plorer Animal Serie 80 RR7747WH, 33W, recipient 0.7l, compatibil cu smartphone-ul, perie Animal Turbo, functie mapare, programabil, Sistem Aqua Force, Alb de la Rowenta

Aspirator robot ROWENTA X-Plorer Animal Serie 80 RR7747WH

Cel mai inteligent aspirator robot* pentru o curatare personalizata

Descopera aspiratorul robot perfect pentru o curatare personalizata a locuintei tale: sistem de navigare foarte precis, tehnologii de ultima generatie integrate si o interfata prietenoasa a aplicatei, comanda vocala, toate acestea pentru un nivel ridicat de calitate si personalizare in detaliu a experientei de curatare.

*de la Rowenta 

Aspiratorul robot Rowenta Explorer Serie 80: Cel mai inteligent aspirator robot* pentru o curatare ca la carte

Aspiratorul robot Rowenta Explorer Serie 80 beneficiaza de tehnologii avansate si o interfata prietenoasa, oferind astfel o curatare personalizata pentru intreaga locuinta fara prea multe batai de cap. Acesta dispune de un sistem de navigare foarte precis si programe personalizate de curatare pentru a economisi timp. Sistemul de curatare cu mop Aqua Force iti va permite sa cureti si sa aspiri in acelasi timp, iar peria Animal Turbo va avea grija sa aspire pana si cel mai mic fir de par de animale din locuinta ta. Descopera o noua experienta de curatare, cu adevarat fara griji, datorita aplicatiei Rowenta Robots (pentru iOS si Android), compatibila si cu asistentii vocali (Google si Amazon Alexa). 

 

Curatare ca la carte

Tehnologiile avansate precum sistemul de navigare foarte precis, cartografiere permanenta a locuintei si setarile personalizate ofera o experienta cu totul noua de curatare, ce acopera fiecare centimetru din locuinta ta.

Actiune de curatare 4 in 1

Cele 2 perii laterale sunt ideale pentru curatarea colturilor si zonelor greu accesibile, peria Turbo aspira eficient parul de animale, iar Sistemul Aqua Power curata suprafetele in timp ce aspira.

Model Allergy Care

Pentru o locuinta curata, filtrul de inalta performanta ofera un nivel inalt de filtrare a aerului de praf.

Setari personalizate

Seteaza zone de restrictie, activeaza modul de curatare Smart Spot, personalizeaza modurile de curatare in functie de incapere si multe altele.

Charge & Go

Bateria ofera o autonomie sufiecienta pentru a acoperi pana la 120 de metri patrati cu o singura incarcare, cu functia Charge & Go ce detecteaza automat atunci cand robotul are nevoie de o incarcare si il va directiona catre statia de andocare, continuand sesiunea de curatare dupa ce bateria este incarcata.

Tehnologie Silentioasa

Bucura-te de sesiuni de curatare in deplina liniste datorita modului Eco, cu tehnologie avansata de reducere a zgomotului pentru confort sporit in fiecare zi.

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.