Aspirator fara sac Rowenta Silence Force Cyclonic RO7689EA, 550 W, Tehnologie Ciclonica, cap de aspirare Power Air, maner Ergo Comfort, capacitate sac 2.5L,  lungime cablu 8.4m, Argintiu

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Aspirator fara sac Rowenta Silence Force Cyclonic RO7689EA, 550 W, Tehnologie Ciclonica, cap de aspirare Power Air, maner Ergo Comfort, capacitate sac 2.5L,  lungime cablu 8.4m, Argintiu de la Rowenta

Silence Force Cyclonic 5*****, cel mai eficient și cel mai silențios* aspirator fără sac de la Rowenta, proiectat pentru o curățare cu adevărat în profunzime

Silence Force 5***** este un aspirator fără sac ce combină performanțe excepționale de aspirare cu o silențiozitate extremă. Noul cap de aspirare Power Air cu 2 poziții, oferă performanță pe toate suprafețele. Aspiratorul este prevăzut cu un mâner cu ergonomicitate îmbunătățită pentru a furniza o gestionare a prafului mai ușoară și un nivel de filtrare al acestuia de înaltă eficiență (captează 99.98% din praf*).

Performanta inalta si silentiozitate

Experimenteaza ambele dimensiuni: silentiozitate extrema pentru mai mult confort, fara a face vreun compromis privind standardele de performanta.

   

Cap de aspirare exclusiv si inovator

Produsul este prevazut cu un cap de aspirare cu 2 pozitii, inovator si foarte eficient. Acesta ofera performante de aspirare pe orice suprafata (inclusiv podele dure, covoare inalte sau joase).

   

Ergonomie imbunatatita privind gestionarea prafului

Sistemul de blocare ofera un design robust ce elimina posibilitatea deschiderii accidentale a recipientului de plastic, ce garanteaza un proces de golire intuitiv si usor.

   

Tehnologie ciclonica performanta

Produsul este prevazut cu o tehnologie ciclonica avansata ce permite performante inalte de aspirare pe toate tipurile de suprafete.

   

Imbunatateste gestionarea prafului si nivelul de filtrare

Tehnologia ciclonica avansata si filtrele cu eficienta ridicata capteaza 99,98% din praf * in aspirator.

   

Silentiozitate absoluta pentru confort 

Experimenteaza performante uimitoare de aspirare cu un nivel de silentiozitate de neegalat, de numai 65dB(A), nivel cu putin mai mare decat o conversatie de zi cu zi.

   

Transportare si depozitare fara efort

Aspiratorul este usor de transportat datorita manerului Ergo Comfort si nivelului imbunatatit de ergonomie, dovedind usurinta in folosire si confort exceptional.

   

Model Animal Care

Aspiratorul vine la pachet cu un set de accesorii ideal pentru proprietarii de animale de companie. Acesta este ideal pentru a aspira cu usurinta parul de animale si pentru a ajunge pana si in cele mai greu accesibile locuri.

   

Perie de aspirare exclusiva Power Air

Peria de aspirare cu trei pozitii Power Air permite o alunecare usoara pe toate tipurile de suprafete: podele delicate sau dure, covoare joase sau inalte, ce sunt curatate cu greutate de o perie de aspirare obisnuita.

   

Capacitate mare a recipientului pentru praf

Cu o capacitate mare de 2,5 L, recipientul pentru praf ofera un nivel inalt de autonomie aspiratorului.

ASPIRATOR FĂRĂ SAC ROWENTA SILENCE FORCE 5*****: SILENȚIOZITATE EXTREMĂ ȘI PERFORMANȚE REMARCABILE DE ASPIRARE
Aspiratorul fără sac Silence Force Cyclonic 5***** combină două dimensiuni de rezultate: silențiozitate extremă pentru mai mult confort și performanțe de aspirare de top.
Acest aspirator fără sac este prevăzut cu un cap de aspirare Power Air, cu 2 poziții, ce oferă o eficiență înaltă de aspirare, o alunecare fără efort pe orice suprafață, de la podele dure până la covoare înalte sau joase.

Sistemul de blocare oferă o gestionare a prafului fără efort, în timp ce mânerul Ergo Comfort, de mari dimensiuni, oferă o fluiditate îmbunătățită a mișcării și ușurință în depozitare.

Produsul dispune de o tehnologie ciclonică avansată ce reține 99.98% din praf*.

Obține performanțe excepționale de aspirare, cu un nivel de zgomot puțin mai mare decât o conversație de zi cu zi!

Foarte preocupați de provocările schimbărilor climatului, la Rowenta, contribuim de mult la un mod de viață mai durabil, acest lucru fiind posibil prin căutarea continuă a noi metode de a optimiza consumul de resurse în dezvoltarea și utilizarea produselor noastre. Din acest motiv, am proiectat aspiratoarele cu Tehnologia Effiwatts. Această tehnologie reduce semnificativ consumul de energie electrică, timp în care eficiența de aspirare nu este influențată. Tehnologia presupune o duză de aspirare îmbunătățită, pierderi de aer reduse și un motor optimizat. Pentru toate produsele noastre ce beneficiază de Tehnologia Effiwatts, inginerii Rowenta sunt bucurși să garanteze o performanța unui aspirator de 2100 Watts cu un consum de 3.8 ori mai mic.

Eticheta energetică


Nivel de zgomot 65 dB(A)
Performanță
Putere 550 W
Vacuuming performance *****


Sistem de filtrare


Nivel (niveluri) de filtrare 3
Recipient pentru praf 2.5
Filtrare Spumă + Ciclon + Filtru de înaltă eficiență


Uşurinţă în utilizare


Mâner Mâner Ergo Comfort Silence cu perie Easy Brush încorporată
Manevrabilitate 1 roată multidirecţională + 2 roţi mari
Lungimea cablului electric 8.4 m
Raza de acţiune 11 m
Sistem de staționare 1
Indicator pentru nivelul maxim al prafului


Mâner de transport


Protecție Bară împotriva şocurilor


Accesorii incluse


Tub Tub metalic telescopic
Perii pentru pardoseală 2 poziții (Power Air)
Perie Parquet Softcare
Instrument multifuncțional


Accesorii opționale


Tip de ștecher Europeană

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.