Aspirator vertical Rowenta X-TREM Compact 2 in 1 RH1238WO, 145W, Tehnologie Flex in doua pozitii, autonomie 40 minute, timp incarcare 4h, cap de aspirare iluminare LED, recipient praf 0.4L, Violet/ negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
964,51 lei

Taxa verde: 5,95 lei

(Pret cu taxa verde: 970,46 lei )

Pret 36 Rate Optimo: 35.57 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

RH1238WO

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Aspirator vertical Rowenta X-TREM Compact 2 in 1 RH1238WO, 145W, Tehnologie Flex in doua pozitii, autonomie 40 minute, timp incarcare 4h, cap de aspirare iluminare LED, recipient praf 0.4L, Violet/ negru de la Rowenta

Aspiratorul ultra compact pentru performante de top

Aspiratorul Rowenta X-TREAM Compact ofera flexibilitate si performanta de curatare pe care te poti baza, toate acestea intr-un design compact. Acest aspirator vertical a fost proiectat special pentru a ajunge cu usurinta in spatiile inguste si beneficiaza de Tehnologia Flex in 2 directii (fata-spate) pentru a aspira praful de sub piesele joase de mobilier fara a te apleca. Baza de incarcare ofera depozitare fara efort oriunde si functii variate pentru o experienta unica de curatare.

Aspiratorul vertical Rowenta X-TREM Compact: Flexibilitate extrema pentru sesiuni de curatenie usoare

Flexibilitate extrema intr-un design compact: aspiratorul vertical Rowenta X-TREM Compact ofera sesiuni de curatenie la un alt nivel datorita functiilor sale avansate. Aspiratorul 2 in 1 beneficiaza de Tehnologia Flex in 2 directii (fata-spate) ce-ti va permite sa aspiri praful de sub piesele joase de mobilier fara a te apleca. Obtine sesiuni de curatenie fara efort datorita aspiratorului vertical Rowenta ce ofera functii avansate si un design compact.

Mobilitate sporita

Design compact si corp subtire ce se va strecura cu usurinta in spatiile inguste, chiar si sub piesele joase de mobilier, fara a te apleca, datorita Tehnologiei Flex in 2 directii (fata-spate).

Depozitare fara efort

Baza de incarcare va mentiine bateria mereu incarcata si gata de utilizare si ofera, in acelasi timp, o depozitare fara efort oriunde.

Aspira praful de oriunde

De la podea la tavan, Rowenta ofera un aparat ce poate fi folosit ca aspirator vertical, aspirator de mana portabil, ce poate aspira canapeaua datorita periei dedicate si praful din spatiile greu accesibile datorita accesoriului pentru spatii inguste.

Baterie de lunga durata

Aceasta ofera o autonomie de pana la 40 minute* cu o incarcare completa in numai 4 ore.

*folosind aspiratorul de mana in modul Eco 

Greutate redusa si confort sporit

Design modern, cu o impartire optimizata a greutatii, pentru o experienta unica de aspirare.

Perie pentru orice podea

Capul de aspirare cu iluminare LED si perie motorizata aspira cu usurinta praful de pe orice tip de suprafata.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Aspirator vertical
Utilizare Rezidential
Tip aspirare Uscata
Tip alimentare Acumulator
Tip suprafata Multi-suprafete
Material tub Metal
Functii Perie cu lumini LED
Culoare Violet Negru

SPECIFICATII TEHNICE

Putere 145 W
Autonomie acumulator 40 min
Nivel zgomot 79 dB
Capacitate colectare 0.4 l

FILTRARE & ACCESORII

Tehnologii Flex
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.