Aspirator vertical Rowenta X-Force Flex 9.60 Aqua RH20C7WO, putere de aspirare 100 Air Watts, Functie Boost, putere 250 W, gri & albastru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
1.537,96 lei

Taxa verde: 5,95 lei

(Pret cu taxa verde: 1.543,91 lei )

Pret 36 Rate Optimo: 56.59 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

RH20C7WO

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Aspirator vertical Rowenta X-Force Flex 9.60 Aqua RH20C7WO, putere de aspirare 100 Air Watts, Functie Boost, putere 250 W, gri & albastru de la Rowenta

Flex: Putere fara compromisuri si usurinta in utilizare, de la Rowenta

Bucura-te de sesiuni de curatenie fara efort datorita aspiratorului vertical Rowenta Xforce Flex 9.60 Aqua. Cu o putere de aspirare constanta de pana la 100 Air Watts* ce ofera o eficienta maxima o perioada lunga de timp, in timp ce designul cu greutate redusa - numai 1.1 kg folosind aspiratorul de mana - Xforce Flex 9.60 ofera combinatia perfecta dintre performanta si confort. Descopera o experienta unica de curatare datorita functiilor inteligente specifice Rowenta: tub Flex pentru acces usor sub piesele joase de mobilier fara a te apleca, cap de aspirare Aqua pentru aspirare si curatare in acelasi timp, ecran Smart Control cu informatii in timp real, ajustare automata a puterii de aspirare in functie de tipul podelei si multe altele.

 

Aspiratorul vertical Rowenta Xforce Flex 9.60 Animal Care: Aspiratorul cu tub flexibil si greutate redusa pentru o noua X-perienta a curateniei

Aspiratorul vertical Rowenta Xforce Flex 9.60 Aqua ofera echilibrul perfect intre performanta si confort. Descopera o putere constanta de aspirare de pana la 100 Air Watts* pentru eficienta maxima o perioada lunga de timp si un design cu greutate redusa - numai 1.1 kg folosing aspiratorul de mana. Performanta inalta de aspirare este asigurata de sistemul de filtrare de 99.9%, in timp ce sistemul inteligent de ajustare automata a puterii de aspirare ofera o utilizare fara efort. Tubul Flex iti va permite sa aspiri sub piesele joase de mobilier fara sa te apleci, iar bateria ofera o autonomie de pana la 45 minute**.

Performanta inalta

 

Putere mare si constanta de aspirare de pana la 100 Air Watts* pentru eficienta maxima o perioada lunga de timp si baterie performanta cu autonomie de pana la 45 minute**.

   

Design cu greutate redusa

 

Aspirator subtire si compact - numai 1.1 kg folosind aspiratorul de mana - pentru sesiuni de curatat confortabile zi dupa zi.

   

Aspira si curata in acelasi timp

 

Capul de aspirare Aqua iti va permite sa aspiri si sa cureti in acelasi timp pentru sesiuni de curatare rapide si fara efort.

   

Sesiuni de curatat inteligente si optimizate

 

Performanta exceptionala, amplificata de tehnologia de ultima generatie, cu ajustare automata a puterii de aspirare in functie de tipul podelei pentru sesiuni de curatat optimizate de fiecare data.

   

Aspira praful de oriunde

 

Descopera un nou mod de aspirare a prafului cu usurinta datorita tubului Flex ce-ti va permite sa cureti cu piesele joase de mobilier fara sa te apleci, in timp ce Power LED te va ghida in spatiile cu lumina redusa.

   

Accesorii Animal Care

 

Aspira orice suprafata din locuinta ta, nu numai podelele, pentru versatilitate sporita, chiar si pentru proprietarii de animale de companie datorita setului de accesorii dedicat.

   

Igiena si filtrare eficiente

 

Aspiratorul ofera o curatare in profunzime datorita sistemului de filtrare de 99.9%, ce separa aerul de praf, alergeni si acarieni pentru o igiena sporita.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Aspirator vertical
Utilizare Rezidential
Tip alimentare Acumulator
Tip aspirare Uscata
Tip suprafata Multi-suprafete
Functii Perie cu lumini LED
Tehnologie

Tehnologie ciclonica

Easy Brush

Adancime 23.4 cm
Latime 24.8 cm
Inaltime 112 cm
Culoare Gri Albastru

SPECIFICATII TEHNICE

Putere 250 W
Nivel zgomot 83 dB
Capacitate colectare 0.4 l

FILTRARE & ACCESORII

Accesorii incluse

Perie pentru tapiterie

Accesoriu pentru blana animale

Accesoriu pentru spatii inguste

Statie incarcare

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.