Aspirator fara fir, Rowenta RH98A8WO X-Force Flex 12.60, 3 in 1, 150 AW, 4,8 V, negru/rosu

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
1.508,46 lei

Taxa verde: 5,95 lei

(Pret cu taxa verde: 1.514,41 lei )

Pret 36 Rate Optimo: 55.51 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

RH98A8WO

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Aspirator fara fir, Rowenta RH98A8WO X-Force Flex 12.60, 3 in 1, 150 AW, 4,8 V, negru/rosu de la Rowenta

ASPIRATOR ROWENTA BAR 3 IN 1 X-FORCE FLEX 12.60 AUTO 150AW INGRIJIREA ANIMALELOR

Puternic, inteligent si incredibil de flexibil

Aspiratorul cu bat fara fir Rowenta X-Force Flex 12.60 AUTO 150AW 3 in 1 combina o performanta exceptionala de aspirare si o flexibilitate de neegalat. Puterea maxima de aspirare de pana la 150 de wati* asigura o curatare eficienta si de lunga durata, iar bateria detasabila ofera un timp de functionare excelent de 45 de minute.** Descoperiti o experienta unica de curatare datorita tehnologiilor brevetate Rowenta.: Tehnologia Flex permite curatarea, sub mobilier, in locuri de pana la 4 ori mai jos*** si fara a fi nevoie sa se aplece, afisajul de control inteligent ofera informatii despre nivelul de putere setat si timpul ramas pana la descarcarea bateriei, in plus, tehnologia unica de reglare automata puterea de aspirare in functie de tipul de pardoseala si murdarie in functie de nivelul acesteia, ofera cel mai bun rezultat posibil si asigura un timp de functionare cat mai mare.

 

* cand se utilizeaza functia de amplificare ** Cand se utilizeaza aspiratorul de mana in modul Eco ***** in comparatie cu dispozitivul fara tub flexibil

 

Aspirator fara fir flexibil si inteligent pentru o curatare extrem de usoara si eficienta

Aspiratorul cu baton fara fir Rowenta X-Force Flex 12.60 AUTO 150AW ofera o dimensiune complet noua curatarii fara fir. Designul unic si multe caracteristici grozave fac curatarea casei sau a vehiculului sa fie cat mai usoara posibil. Curatare profunda datorita puterii mari de aspiratie de pana la 150 de wati, filtrare 99,9%, curatare inteligenta, reglare automata a puterii de aspiratie in functie de tipul de podea sau nivelul de murdarie si multe alte functii. Descoperiti curatarea usoara - de la podea pana la tavan

 

Putere mare de aspirare

Curatare eficienta: putere de aspiratie de inalta performanta, de pana la 150 de wati de aer,* o baterie lunga de pana la 45 de minute de functionare,** filtreaza 99,9% din particule fine, alergeni si praf.

 

Reglare automata a puterii in functie de tipul de suprafata si gradul de contaminare

Performanta exceptionala dotata cu tehnologie de ultima generatie, reglare automata a puterii de aspirare, in functie de tipul de podea si gradul de murdarie. In acelasi timp, este capabil sa se adapteze la lungimea fibrelor covorului, astfel incat peria rotativa sa nu se blocheze.

 

Curatenie oriunde

Descoperiti un mod absolut usor si nou de a aspira, datorita designului inteligent si tubului Flex, cu care puteti aspira oriunde fara sa va aplecati. Capul aspiratorului Power LED Vision face praful vizibil in locuri intunecate.

 

Eficienta la indemana

Afisajul inteligent arata timpul de functionare ramas si va permite sa ajustati puterea la nevoile dvs. cu 4 niveluri diferite si functii de putere intensiva.

 

Accesorii pentru ingrijirea animalelor

Curatati oriunde in casa, nu doar podeaua, cu acoperire completa pana in cel mai indepartat colt - si o perie turbo speciala pentru a colecta parul de animale.

 

Recipient de praf dimensiune XXL

Recipientul de praf de 0,9 litri asigura un timp de curatare extrem de lung, este usor de golit si lavabil 100% cu separatorul si filtrul.

 

Posibilitati nelimitate

Experimentati diferenta de curatare reala oriunde in casa, care nu curata doar podeaua: curatare puternica in profunzime si acoperire versatila ajungand la fiecare colt.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Aspirator vertical
Utilizare Rezidential
Tip alimentare Acumulator
Tip aspirare Uscata
Tip suprafata Multi-suprafete
Material tub Plastic
Tehnologie Sistem Cyclonic
Greutate 3 Kg
Culoare Negru Rosa

SPECIFICATII TEHNICE

Putere 320 W
Putere de aspirare 150 W
Tensiune alimentare 4.8 V
Autonomie acumulator 45 min
Nivel zgomot 82 dB
Capacitate colectare 0.9 l
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.