Aspirator vertical Samsung VS60K6050KW/GE, 21.6V, Cyclone Force, EZ Clean Brush, 30min, Alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Aspirator vertical Samsung VS60K6050KW/GE, 21.6V, Cyclone Force, EZ Clean Brush, 30min, Alb de la Samsung

Surprinzator de puternic, curatare fara compromisuri
Putere de Aspirare Extrema

Ofera o putere de aspirare extrema cu ajutorul motorului puternic de 170W, puterea de aspirare este de 3 ori mai puternica decat a modelelor conventionale*. Bateria Li-ion de 21.6V functioneaza, de asemenea, pana la 60 de minute**.

*Pe baza testelor interne. Puterea de aspirare a fost testata in comparatie cu modelul conventional Samsung VC-LSS94, in conformitate cu metoda de testare IEC. **Folosind 2 baterii ce au fost complet incarcate timp de 4 ore
 
 
Indeparteaza usor si eficient parul incurcat pe perie
Recipient pentru praf si perie EZClean (Tehnologie EZClean)

Tehnologia EZClean iti permite sa indepartezi cu usurinta si intr-un mod igienic praful, parul sau reziduurile. Pentru a goli recipientul pentru praf EZClean poti pur si simplu ridica manerul, iar peria EZClean se va ridica cu usurinta
 
 
Intoarcere super rapida, miscare super usoara
Usor de manevrat

Un design usor de manevrat iti permite sa te deplasezi si sa cureti mult mai usor si fara efort. Peria rotativa de 180 de grade se poate roti precis in jurul obstacolelor, in timp ce rotile mari asigura o miscare mai usoara si stabila.
 
 
Curatare flexibila
2 aspiratoare in 1

Functioneaza ca 2 aspiratoare in 1 pentru a curata o varietate de zone. Aspiratorul vertical este ideal pentru suprafete mari de podea, dar poate fi convertit intr-un aspirator de mana pur si simplu prin ridicarea partii detasabile.
 
 
Baterie de lunga durata
Baterie de lunga durata

Un set de baterii detasabil puternic litiu-ion de 21,6 V ofera o putere de lunga durata si este foarte usor de inlocuit. Poate fi, de asemenea, inlocuit cu o singura atingere, pentru ca tu sa nu fii nevoit(a) sa opresti curatenia.
 
Lasa-l in pozitie verticala oriunde
Pozitie verticala

Un design vertical convenabil inseamna ca poate sta in pozitie verticala fara a fi nevoie sa il sprijini de ceva. Daca se intampla ceva urgent sau vrei sa iei o pauza, te poti opri imediat din curatenie si il poti lasa oriunde. Si este usor de depozitat.
 
Accesorii incorporate usor de gasit si de utilizat
Accesorii incorporate

Include accesorii pentru curatarea prafului si a crapaturilor ce sunt incorporate in maner. Poti trece cu usurinta la cel mai bun instrument fara a pierde timpul cautandu-l sau atasandu-l, pentru a te putea bucura de o curatenie rapida, fara oprire.
 
 
Filtru lavabil durabil si usor de curatat
Filtru durabil si lavabil

Un simplu filtru de spuma tip burete capteaza mai mult praf si poate fi usor spalat si curatat. O clatire rapida este tot ceea ce trebuie pentru a preveni infundarea filtrului si ajuta la mentinerea puterii de aspiratie.*

*Pe baza testelor interne. Pentru o performanta optima, este necesara spalarea regulata a filtrului.
 
 
Subtire, usor si simplu de manevrat si depozitat
Design subtire si usor

Are un design subtire si usor, cu o greutate de doar 2,7 kg, asadar este simplu de controlat si de manevrat prin casa cu mult mai putin efort. Si poate fi depozitat cu usurinta, deoarece structura sa subtire incape in zone mai mici si inguste.
 


CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Aspirator vertical
Utilizare Rezidential
Tip aspirare Uscata
Tip alimentare Acumulator
Tip suprafata Multi-suprafete
Functii Filtru lavabil Baterie reincarcabila Control pe maner Variator de putere
Adancime 16.5 cm
Latime 26 cm
Inaltime 111 cm
Greutate 2.7 Kg
Culoare Alb

SPECIFICATII TEHNICE

Putere 170 W
Autonomie acumulator 13 min 40 ms
Nivel zgomot 83 dB
Capacitate colectare 250 ml

FILTRARE & ACCESORII

Tehnologii Cyclone Force
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.