Vileda Aspirator Vertical JetClean 3 in 1 cu fir, 400W, doua role de schimb, aspirare, stergator cu vid pentru toate podelele dure

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
559,83 lei

Taxa verde: 5,95 lei

(Pret cu taxa verde: 565,78 lei )

Pret 36 Rate Optimo: 20.74 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

4023103230569

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Aspirator Vertical JetClean 3 in 1 cu fir, 400W, doua role de schimb, aspirare, stergator cu vid pentru toate podelele dure de la Vileda

Curățați și ștergeți toate podelele dure într-un singur pas cu noul detergent Vileda Jet Clean. Aspiratorul umed și uscat la îndemână absoarbe complet particulele de murdărie, șterge și usucă podeaua într-un singur pas. Astfel economisiți timp și energie.

1. Curățare 3 în 1 care economisește timp
Aspirând și ștergând în același timp cu Jet Clean, economisești mult timp la curățarea podelei. Aspiratorul umed și uscat înseamnă că nu trebuie să curățați podelele înainte de a le șterge. Cu o singură mișcare puteți face toate sarcinile dintr-o singură mișcare – iar podelele dumneavoastră se usucă mult mai repede.

2. Podele curățate intens
Soluția de curățare uscată și umedă a pardoselilor Jet Clean îndepărtează orice fel de murdărie – chiar și particule mari de murdărie, praf și lichide – de pe toate podelele dure, cum ar fi lemnul, laminatul sau gresia. Rola de curățare șterge la 3000 rpm și, de asemenea, îndepărtează grăsimea și murdăria persistentă.

3. Solurile uscate rapid
Datorită buzei de cauciuc hidrofugă a aspiratorului umed Jet Clean, excesul de lichid este îndepărtat și aspirat imediat după ștergere, pentru podele curate și uscate.

Mai multe informații despre detergentul de pardoseală Jet Clean de la Vileda
Pentru rezultate optime la curățarea podelei, mutați aparatul de curățare umedă și uscată Jet Clean pe șenile: Împingeți ștergătorul cu aspirație înainte pe o șenilă pentru a curăța podeaua de murdărie și praf și ștergeți-o simultan. Trageți aparatul spre dvs. pe aceeași cale pentru a absorbi excesul de apă cu aspiratorul umed și uscați podeaua.

Acest mod convenabil de curățare a podelei economisește atât timp, cât și apă. Cu aparatul de curățare umed podele folosiți cu până la 80% mai puțină apă decât curățarea convențională a mopului și a găleții. Pur și simplu conectați aparatul de curățat pardoseli Jet Clean la rețeaua de alimentare - datorită cablului de alimentare lung de 7 metri aveți mult spațiu pentru a manevra ștergătorul în mod flexibil prin încăperi mari. Designul subțire al aspiratorului umed și uscat permite, de asemenea, curățarea temeinică în jurul și sub mobilier.

Rola de curățare a detergentului pentru podea tare Jet Clean constă din 50% microfibră și benzi de curățare puternice. Această combinație de materiale asigură o curățare temeinică a podelelor tale, fără cheltuielile obișnuite pentru ștergere. Apa proaspata a agentului de curatat pardoseli umed este pulverizata din 8 duze separate pe interiorul capului de curatare, WAS asigura o distributie uniforma a apei. Rola din microfibră curăță ușor podeaua.

Aveți încredere în Vileda – suntem experții în curățarea umedă a podelei.

Jet Clean pentru curățarea podelei umede și uscate

 

1. Umpleți cu apă
Se curăță cu apă simplă de la robinet. Opțional, puteți adăuga o picătură mică de agent de curățare.

2. Suge și șterge
În timpul mișcării înainte puteți aspira particulele de murdărie de pe podea în sus și, în același timp, puteți șterge umed.

3. Uscați podeaua
Trageți detergentul de podea JetClean spre dvs. pentru a aspira lichidele vărsate și excesul de apă de curățare și lăsați podeaua uscată și curată.

Rapid
Soluția de curățare a pardoselii dure Jet Clean pentru curățarea umedă și uscată este instrumentul ideal: aspiră și curăță într-un singur pas și asigură că podelele tale se usucă mai repede. Astfel, curățarea are loc rapid și ai timp pentru lucrurile care sunt distractive pentru tine!

Curăță până la 50 m²
Cu un singur rezervor de apă proaspătă puteți șterge până la 50 m² de suprafață de podea cu Jet Clean, care poate fi folosit și ca aspirator umed și aspirator uscat. Acest lucru economisește mult timp atunci când vă curățați casa.

Depozitare cu functie de curatare
Ștergătorul cu aspirație Jet Clean are o tavă pentru depozitarea și curățarea agentului de curățare umed pentru podea. Puneți-l în vasul de curățare, porniți-l și umpleți vasul cu apă. Apa curăță ruloul din microfibră și elimină murdăria ușoară din sistem.

Material eficient din microfibra
Rola de curățare furnizată a aspiratorului uscat și umed constă din 50% microfibră și benzi de curățare puternice, care vă curăță eficient podeaua și, de asemenea, îndepărtează murdăria grasă și petele persistente.

Sistem de filtrare dublu de înaltă performanță
Filtrul de înaltă performanță al unității de aspirație de ștergere are două straturi de filtru. Ele prind eficient particulele și praful și reduc cantitatea de murdărie.

Potrivit pentru toate podelele dure sigilate
Utilizați detergentul pentru pardoseli Jet Clean pe toate tipurile de pardoseli tare sigilate, cum ar fi vinil, linoleum, ceramică, gresie, marmură, piatră naturală, lemn, parchet și laminat.

Rezervoare de apă separate
Aparatul de curatat pardoseli dure Jet Clean de la Vileda are 2 rezervoare separate pentru apa proaspata si murdara. Puteți curăța podelele cu apă proaspătă pentru o curățenie fără urme și puteți aspira apa în același pas.

Economie de apă
Cu dispozitivul de curățare umedă pentru podea Jet Clean puteți folosi de până la 5 ori mai puțină apă decât cu un ștergător convențional cu găleți.

Cablu de alimentare lung de 7 metri
Aparatul de curatat pardoseli Jet Clean are un cablu de alimentare lung de 7 metri pentru curatarea rapida a suprafetelor mari. Aceasta înseamnă că aveți o rază mare de acțiune și curățați o mulțime de suprafețe fără a fi nevoie să reconectați cablurile.

 

Caracteristici

Putere 400W

Tensiunea de operare 230V

Sursa de alimentare (LOV) alimentat de la reţea

2 rezervoare de apa
Incl. funcție de ștergere umedă
Lungimea cablului 7m

Lăţime 270 mm

Înălţime 1240 mm

Adâncime 260 mm

Dim (L x A x A) 270 x 1240 x 260 mm
Greutate 4,7 kg

Tip produs Curățător de podea

Cantitate:
Rezervor de apă proaspătă 640 ml
Recipient pentru apă murdară 400 ml
Clasa de protectie: IPX4
Clasa de protectie: I

Curățare 3 în 1 – aspirare, ștergere și uscare
Lungime cablu 7 m
Putere: 400 W
Curata pana la 50 qm


Include

Ștergător cu aspirație Jet Clean 3in1
Rola microfibră + 2 roți de rezervă
Filtre
Parcare si statie de curatenie
Rezervor de apă
Rezervor de apă
Manual de utilizare.

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.