Aspirator Xiaomi cu tija, Mi Handheld Vacuum, 21.6V, Cyclonic, Hepa, elimina acarienii si alergenii pana la 99.99% cu ajutorul periei speciale, 350W, 0.5L

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Aspirator Xiaomi cu tija, Mi Handheld Vacuum, 21.6V, Cyclonic, Hepa, elimina acarienii si alergenii pana la 99.99% cu ajutorul periei speciale, 350W, 0.5L de la Xiaomi

Aspiratorul portabil Xiaomi Mi Handheld Vacuum este noul aspirator inovator de la Xiaomi, care iti garanteaza o curatenie desavarsita:

- este usor de manevrat si  nu te incurci in cabluri

- are motor cu putere mare de aspirare, puternica, de pana la 100 AW, cu tehnologie cu 9 cicloni, si cu pana la 100.000 rotatii/min

- realizeaza filtrarea in 5 etape si capteaza pana la 99,97% particule de praf/alergeni

Aspiratorul portabil Xiaomi Mi Handheld Vacuum  functioneaza pe baza mai multor inovatii:

- motorul cu tehnologia cu 9 cicloni genereaza un flux de aer foarte puternic pentru a absorbi atat praful fin, dar si și alergenii.

- modul Max, cu o putere instantanee de aspirare, de 4 ori mai mare

- elimina acarienii pana la 99.9%, elimina alergenii cu ajutorul periei speciale

- retine pana la 99.7% particulele de praf fin (<0,3 μm), elimina PM 2.5

- protejeaza aerul din incapare, cu un sistem de filtrare pe 5 nivele de filtre

- in 30 min curata o suprafata de max 160 mp

Aspiratorul portabil Xiaomi Mi Handheld Vacuum  asigura filtrare in cinci niveluri, inclusiv filtrarea ciclonilor, filtrarea HEPA.

Aspiratorul portabil Xiaomi Mi Handheld Vacuum  are 4 capete de curatare multifunctionale astfel incat patrunde si curata in orice zona, chiar si in nisele cele mai inguste:

- curata in profunzime salteaua si tesaturile,

- cu peria extra-moale stergi tastatura, biblioteca, etc.

- cu duza plata stergi suprafetele plane, dar si crapaturi, nise si colturi

- cureti masina

Golirea containerului pentru Aspiratorul portabil Xiaomi Mi Handheld Vacuum  se realizeaza igienic:

- confortabil,  cu o singura mana

- fara a intra in contact cu praful

Aspiratorul portabil Xiaomi Mi Handheld Vacuum  are statie de andocare pe perete, care asigura incarcarea dispozitivului, pentru a economisi spatiul de stocare.
Aspiratorul portabil Xiaomi Mi Handheld Vacuum  este  usor de incarcat, are un design compact, cu linii simple, fluide; se curata foarte usor.
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.