Aspirator Xiaomi Truclean W10 Pro BHR6278EU 200W, functie aspirare/spalare, unghi de flexibil 90 ̊, 35 min autonomie baterie, perie anti-incurcare, alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
2.189,21 lei

Taxa verde: 5,95 lei

(Pret cu taxa verde: 2.195,16 lei )

Pret 36 Rate Optimo: 80.47 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

BHR6278EU

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Aspirator Xiaomi Truclean W10 Pro BHR6278EU 200W, functie aspirare/spalare, unghi de flexibil 90 ̊, 35 min autonomie baterie, perie anti-incurcare, alb de la Xiaomi

Curatenie ideala dintr-o singura miscare, cu un aspirator care ofera functii de curatare 3 in 1: aspirare, stergere si spalare. 

Aspiratorul are o perie cilindrica practica pentru acoperirea completa a suprafetei. Tripleaza zona de contact a periei cilindrice pentru indepartarea rapida a petelor rezistente. Partea din fata si partile laterale ale periei cilindrice aluneca in sus pe perete, iar firele de par nu se incurca datorita circumferintei sale mari. 

W10 este usor de utilizat, cu un unghi reglabil de 90° pentru o curatare usoara, permitand accesul in spatii mici de pana la 12 cm. Un ventilator integrat separa apa si aerul, astfel incat murdaria sa nu intre in ventilator. Sistemul de directie flexibil garanteaza confortul, fara sa va aplecati. In plus, afisajul digital LED cu suport audio in mai multe limbi si instructiuni pas cu pas va ajuta sa incepeti functionarea aspiratorului imediat. 

W10 dispune de automatizare inteligenta pentru a comuta intre curatarea blanda si cea puternica. In modul automat, puterea de aspirare si debitul de apa sunt reglate automat pe baza detectarii inteligente a nivelului de murdarie, extinzand autonomia bateriei si imbunatatind performanta de curatare.

Peria cilindrica se auto-curata in timp real atunci cand curata podelele si recicleaza instantaneu apa murdara, lasand fiecare centimetru al casei fara pata. Cand unitatea principala revine la baza, se poate reincarca automat sau poate rula un program de auto-curatare in profunzime prin simpla apasare a unui buton.

Curatati intreaga casa dintr-o singura miscare datorita bateriei de 3700 mAh si a autonomiei de 35 de minute. Capacitatea mare a rezervoarelor de apa curata (750 ml) si murdara (640 ml) reduce necesitatea umplerii si golirii frecvente.

Aspiratorul are optiuni inteligente de pauza, in timp ce designul pe mai multe niveluri al rezervorului de apa murdara il face usor de separat si de golit.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Aspirator cu spalare
Utilizare Rezidential
Tip alimentare Acumulator
Tip aspirare

Uscata

Umeda

Cu spalare

Tip suprafata Multi-suprafete
Adancime 250 mm
Latime 250 mm
Inaltime 1100 mm
Greutate 5.4 Kg
Culoare Alb

SPECIFICATII TEHNICE

Putere 200 W
Autonomie acumulator 35 min
Capacitate colectare 640 ml
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.