Camera inteligenta Tesla Smart TSL-CAM-B250, pentru copii Alb/Gri

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
401,27 lei
Pret 36 Rate Optimo: 14.71 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

TSL-CAM-B250

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Camera inteligenta Tesla Smart TSL-CAM-B250, pentru copii Alb/Gri de la TESLA

Pan si Tilt functia permite camerei pe ambele axe - orizontal 340, si pe verticala cu pana la 50 de grade - intoarceti. De inalta calitate, larg combinata cu un obiectiv cu unghi larg, camera inteligenta pentru copii TESLA B250 intotdeauna gasiti unghiul potrivit pentru a vedea ceea ce trebuie vazut. In plus puteti urmari cu usurinta ceea ce se intampla cu functia de urmarire a miscarii in camera.

2K
rezolutie

TESLA este inteligenta
Inregistrarile camerei pentru copii B250 sunt intotdeauna clare si detaliate. CameraFoloseste un senzor CMOS de 1/2,8" de 3 megapixeli, variabil rata de cadre. Se adapteaza cu usurinta la conditii de lumina scazuta, asa este datorita luminii LED cu infrarosu puternic, puteti face in continuare inregistrari de inalta calitate ajunge cand se intuneca.

 

Voce- si detectarea miscarii

 

Plange a copilul tau? Sau poate s-a spart un geam? Camera inteligenta pentru copii TESLA B250 are sunet si folosind senzorii sai de miscare, te avertizeaza daca se intampla ceva neobisnuit in apartament.
Camera nu va fi doar paznicul casei tale, ci si ajutorul tau de incredere.

Gratuit rotatie si inclinare

Mega chiar si cel mai bun campion de-a v-ati ascunselea din lume nu va avea sansa de a scapa de camera din punctul lui de vedere! Camera gaseste toti puii mici, oriunde se ascund in camera. Datorita functiei Pan si Tilt, se poate roti la 340 de grade pe orizontala si 50 de grade pe verticala, astfel incat sa supravegheze fiecare colt al camerei.


camera inteligenta pentru confortul dumneavoastra

Camera nu nu numai ca va pastreaza casa in siguranta, dar are grija si de confortul copilului dumneavoastra. Inteligent monitorizeaza temperatura si umiditatea camerei cu senzori. Si daca copilul tau are probleme in a adormi, camera reda cantecul de leagan preferat pentru a-l ajuta a adormi.

 

Supraveghetor si babysitter intr-una

Cel Mare datorita lentilei cu unghi larg si rotatiei pe doua axe, esti mereu in ochi iti poti tine copilul in fata ta.

The senzorii detecteaza fiecare miscare din camera

 

TESLA este inteligenta
Va puteti relaxa cu camera pentru copii B250. Ea este ingrijorata pentru copilul ei incepe sa planga noaptea si nu-l auzi din dormitor? Audio inteligent si senzorul de miscare asigura un somn linistit. Te va alerta automat prin intermediul smartphone-ului daca copilul incepe sa planga sau daca se intampla ceva neobisnuit care se intampla in camera. Wi-Fi trebuie setat la frecventa corecta de 2,4 GHz pentru imperechere. Dispozitivul poate fi operat de la o priza sau un power bank.

2K rezolutie cu detalii clare

Camera
Foloseste un senzor CMOS de 1/2,8" de 3 megapixeli, variabil rata de cadre, datorita careia veti vedea o imagine foarte clara, pe care poti recunoaste chiar si cele mai mici detalii. Cu LED-uri cu infrarosu
datorita senzorului, puteti monitoriza ceea ce se intampla chiar si noaptea in camera copilului.In plus, inregistrarea va fi intotdeauna la indemana, deoarece este sigura poate fi stocat pe un card MicroSD sau in cloud-ul la alegere.

Stecher - micro USB

Este bazat pe cloud depozitare - da

Rezolutie - 2304 x 1296 px

Tip senzor - 1/2.8'' 3 MPx, CMOS

distanta IR - ≤10 m

Obiectiv - 3,6 mm F2.0

Depozitare - card microSD

Alimentare electrica - USB 5 V | 1 A

Dimensiuni - 84 x 80 x 136 mm

Conexiune - Wi-Fi 2,4 GHz IEEE 802.11b/g/n

Functii -
Detectare inteligenta a miscarii si a sunetului, sunet bidirectional, inclinare si rotire activa cu urmarire, cantec de leagan, control al temperaturii si umiditatii, o singura atingere apel

Aplicatie de mobil
TESLA Smart - Google, Android 6.0+, Apple iOS 11.0+

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.