Perle parfumate Lenor Unstoppables, Sport, 210 g

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

47,15 lei
26,87 lei
26,87 lei
  • Distribuie pe:

Descriere Perle parfumate Lenor Unstoppables, Sport, 210 g de la Lenor

Fiecare parfum Lenor Unstoppables se activeaza la spalare si ofera un miros proaspat si puternic, de fiecare data. Cu un parfum de durata, Lenor Unstoppables pastreaza prospetimea hainelor timp de pana la 12 saptamani (in dulap), astfel incat acestea sa fie mereu gata de imbracat si acoperite cu parfumul tau preferat. Incearca perlele Unstoppables Active care elimina mirosurile neplacute si parfumeaza hainele pentru mai mult timp. Introduceti perlele Lenor Unstoppables in cuva goala inainte de fiecare spalare si apoi hainele, detergentul si balsamul pentru rufe, conform modului obisnuit de spalare a rufelor.

- Intensifica prospetimea dupa fiecare spalare;
- Perle parfumate cu activare la spalare si tehnologie de protectie impotriva mirosurilor neplacute, pe care le neutralizeaza, le blocheaza si le mascheaza;
- Ajustati intensitatea parfumului prin varierea cantitatii de perle folosite;
- Introduceti perlele in cuva inaintea rufelor;
- Perlele parfumate cu activare la spalare Lenor Unstoppables sunt disponibile cu diferite parfumuri.

CARACTERISTICI GENERALE

Forma/Textura Perle
Tip rufe Colorate, Albe
Parfum Sport

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.