Baterie de bucatarie Grohe Eurosmart New, dus, pipa extractibila, crom mat, 30305dc0

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Baterie de bucatarie Grohe Eurosmart New, dus, pipa extractibila, crom mat, 30305dc0 de la Grohe

Pull-Out Comfort Shower Head 

Indiferent daca va spalati legumele, curatati bazinul sau vasele de umplere - para confortabila extractabila va ofera o libertate maxima de miscare în bucatarie. La apasarea unui buton, puteti oricând sa comutati între un jet de pulverizare fin si un jet puternic, ceea ce usreaza treburile in bucataria dvs. 

EasyDock 

Cu sistemul nostru GROHE EasyDock ce include furtunul cu frecare redusa Glideflex si o mica contragreutate din plumb, para se retracteaza lin în pipa. Datorita acestei tehnologii, robinetul este, de asemenea, foarte usor de instalat.

Separated inner water ways 

Datorita tuburilor interioare separate, apa livrata de la robinet va fi fara plumb sau nichel si în conditii de siguranta potabila. Pentru beneficiul sanatatii, aceasta tehnologie este permanent integrata pipa de scurgere si respecta toate directivele privind calitatea apei potabile.

Swivel Range 90 

Cu o pipa de scurgere care pivoteaza cu usurintaintr-o raza de 90 °, aria de rotire limitata ofera flexibilitate potrivita, prevenind lovirea pipei de orice dulapuri, pereti inconjuratori.

SuperSteel 

Aspectul de înalta calitate din otel inoxidabil: eleganta sa mata si rezistenta extraordinara la zgârieturi, fac ca acest robinet sa iasa în evidenta. Suprafata GROHE SuperSteel este rezultatul a 75 de ani de experienta si atentie la detalii. Cu suprafata sa neteda din otel inoxidabil, acest robinet este deosebit de igienic.

GROHE SilkMove 

Acest robinet premium vine cu o tehnologie de reglare continua a temperaturii apei si a volumului de apa, asigurând o functionare fara efort a levierului chiar si dupa ani de utilizare.

SpeedClean (Kitchen) 

Cu sistemul nostru anti-calcar SpeedClean, depunerile de calcar de pe robinet, pulverizarea profesionala sau para extractabila de dus nu vor fi niciodata o problema. Toate capetele de pulverizare sunt concepute cu duze flexibile din silicon, necesitand, nu mai mult de o usoara stergere pentru a îndeparta orice reziduu calcaros. Dispunând de duze din silicon similare, pipele de scurgere sunt la fel de usor de curatat cu o sterge usoara. Curatarea se va face intr-o clipita, fara nici un fel de frecari obositoare.

Easy Installation System 

Veti avea acest robinet montat într-o clipita . Sistemul usor de instalare cuprinde doar câteva pasi si este foarte usor de utilizat. Venind cu furtunuri flexibile si un set clar de instructiuni, veti descoperi ca instalarea noului dvs. robinet este foarte simpla.

Smooth Turn 

Cu aceasta pipa rotativa de scurgere, acest robinet ofera confort maxim cu efort minim. Acest lucru este deosebit de convenabil atunci când comutati între doua chiuvete.

 

Caracteristici

Baterie de bucatarie monocomanda 1/2"
Instalare pentru o singura gaura

Cartus ceramic de 36 mm cu GROHE SilkMove®
Pipa turnata rotativa 88°
Divertor: perlator/jet dus
Revenire automata la perlator
Limitator de debit reglabil

Racorduri flexibile pentru alimentarea cu apa
Cai separate interioare de alimentare cu apa, fara plumb si nichel
Protectie impotriva refluxului
Sistem rapid de instalare
Culoare: crom mat

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.