Boxa portabila Sony SRS-XE200L, Line-Shape Diffuser, Bluetooth, Rezistenta la apa IP67, Autonomie 16 ore, Incarcare rapida, Albastru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
621,17 lei
Pret 36 Rate Optimo: 22.77 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

SRSXE200L.CE7

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Boxa portabila Sony SRS-XE200L, Line-Shape Diffuser, Bluetooth, Rezistenta la apa IP67, Autonomie 16 ore, Incarcare rapida, Albastru de la Sony

Sunet mai bun peste tot 

XE200 dispune de Line-Shape Diffuser care va ajuta muzica sa ajunga mai departe, chiar si in zonele laterale ale boxei. In plus, are o dimensiune portabila si o curea de transport confortabila, astfel incat o puteti lua oriunde cu usurinta.  

Va prezentam Line-Shape Diffuser

Inspirata de sistemele audio utilizate la concerte, tehnologia unica Line-Shape Diffuser de la Sony creeaza o sursa liniara si distribuie energia sunetului mai uniform, intr-o zona larga, pentru sunet mai plin in spatiu. Aceasta asigura sunet de inalta calitate mai departe si mai larg, fara a compromite calitatea sunetului.

   

Ce face Line-Shape Diffuser

Cu Line-Shape Diffuser, sunetul se raspandeste mai departe in zona din fata boxei, astfel ca va veti bucura de aceeasi calitate a sunetului in fata sau in lateralul boxei. Toata lumea va dansa pe aceeasi muzica, bucurandu-se de aceeasi calitate a sunetului. 

A = Zona de serviciu obisnuita B = Zona de serviciu mai larga, cu Line-Shape Diffuser

   

Cum functioneaza

Energia unei boxe conventionale este concentrata mai ales din centrul conului, pe cand Line-Shape Diffuser redirectioneaza sunetul printr-o diafragma ingusta. Energia crescuta a presiunii sunetului raspandeste sunetul in mod egal in toate directiile, mai departe de boxa si in unghi mai larg.

   

Ce este unitatea X-Balanced Speaker Unit?

Spre deosebire de diafragma circulara a unei boxe obisnuite, X-Balanced Speaker Unit nou proiectat, utilizat in XE200 prezinta o diafragma non-circulara care genereaza o mai mare presiune a sunetului pentru sunet de inalta calitate. 

   

Presiune sonora crescuta si distorsiuni reduse

Forma necirculara a unitatii maximizeaza suprafata diafragmei boxei, crescand presiunea sonora pentru un bas mai puternic si reduce fluctuatia driverului, mentinand presiunea sonora, pentru un nivel mai scazut de distorsiuni.

   

Claritate mai mare si scena sonora extinsa

In plus, designul usor descentrat al unitatii si echilibrul optimizat al greutatii ajuta la imbunatatirea claritatii si la extinderea scenei sonore.

Radiatoare pasive duble

Radiatoarele pasive duble reproduc notele joase puternice.

Sunet puternic intr-o boxa mica

XE200 este o boxa usoara si portabila, ceea ce inseamna ca o puteti lua oriunde doriti sa mergeti. Cureaua confortabila va permite sa o aveti mereu aproape.

Apa nu va poate opri

XE200 este rezistenta la apa si chiar la apa sarata, asa ca nu trebuie sa va faceti griji la mare sau la piscina si nu este nicio problema nici daca o spalati.

   

Nu va faceti griji despre praf

Cu un calificativ IP67, boxa este protejata impotriva prafului, astfel incat o puteti folosi pe orice suprafata, indiferent daca decideti sa o luati la plaja, in parc sau in gradina. 

   

Petreceri mai intense ca niciodata

Rezistenta la socuri a boxei XE200 a fost testata extensiv, pentru a ne asigura ca poate rezista la loviturile si zgarieturile inevitabile in conditiile utilizarii zilnice. Boxa XE200 va continua sa functioneze chiar daca o scapati5.

Pictograma Baterie

Baterie 16 ore si Ambient Noise Sensing

XE200 ofera 16 ore de redare audio cu o incarcare completa, o singura incarcare fiind suficienta pentru a duce o petrecere la bun sfarsit. Iar tehnologia unica Sony, Ambient Noise Sensing, va ajuta sa economisiti baterie cand utilizati boxa afara

   
Pictograma pentru incarcare rapida

Incarcati rapid cand sunteti pe graba

Daca timpul va preseaza, nu va faceti griji. O incarcare rapida de doar 10 minute va va oferi 70 de minute de redare.

   
Pictograma ingrijire baterie

Aveti grija de baterie

Caracteristica de ingrijire a bateriei va ajuta sa evitati supraincarcarea si va mentine bateria intr-o stare optima pentru mai mult timp. Aceasta functie poate fi activata din aplicatia Sony | Music Center.

Imagine cu o persoana la laptop, cu boxa wireless portabila SRS-XE200 seria X

Bucurati-va de apeluri mai clare cu Echo Cancelling

Apeluri si intalniri mai clare cu Echo Cancelling. Astfel, doua persoane pot vorbi in acelasi timp, fara intrerupere de nicio parte. Plus, puteti opri sonorul instantaneu cu butonul MIC Mute, aflat chiar pe difuzor. Multipoint Connection permite conectarea a doua dispozitive in acelasi timp.

   

Distractie cu Party Connect si Stereo Pair

Conectati pana la 100 boxe wireless compatibile cu Party Connect si tehnologia BLUETOOTH® si toata lumea va dansa pe acelasi ritm. Utilizati Stereo Pair pentru a conecta doua boxe in sistem wireless pentru sunet stereo epic. Ambele functii sunt activate in aplicatia Sony | Music Center.

   

Amplasati boxa pe orizontala sau pe verticala

Cu asezarea recomandata pe verticala, va puteti bucura de beneficiile complete ale sunetului cu Line-Shape Diffuser. De asemenea, o puteti aseza culcat pentru a va bucura de redare audio stereo cu aplicatia Sony | Music Center.

   

Port USB Type-C®

Utilizati un cablu USB Type-C® pentru a incarca boxa XE200.

   

Conexiune Bluetooth® si Fast Pair

Cu o atingere, boxa Sony SRS-XE200 permite asociere fara efort prin Bluetooth cu dispozitive Android.

   

Sony | Music Center

Optimizati setarile audio, selectati lista de redare, stabiliti urmatoarea melodie si controlati control Party Connect. Gestionati dispozitivele direct de pe telefon cu aplicatia Sony | Music Center.

   
Imagine cu materii prime

Sustenabilitatea este prioritara

Produsele sunt elegante si protejeaza mediul. Piesele interne ale XE200 sunt produse din plastic reciclat creat special pentru Sony. In plus, in ambalajul individual al XE200 folosim maxim 5% material plastic. Aceasta este angajamentul Sony de a reduce impactul produselor si al practicilor asupra mediului.

CARACTERISTICI GENERALE

Versiune Bluetooth 5.2

CARACTERISTICI GENERALE

Tip boxa Portabila
Material Plastic
Culoare Albastru
Caracteristici cheie

Rezistent la apa

Speaker pairing

CARACTERISTICI TEHNICE

Functii

Incarcare rapida

Hands-free

Indicator baterie

Rezistent la praf

Incarcare USB

Rezistenta la socuri

Conectivitate Bluetooth
Tip alimentare Acumulator
Autonomie acumulator 16 h
Tip acumulator Li-Ion
Capacitate acumulator 2900 mAh
Distanta maxima de operare 30 m

CARACTERISTICI AUDIO

Numar difuzoare 2
Putere 7.5 W
Raspuns in frecventa 20 hz - 20000 hz

DIMENSIUNI

Latime 90 mm
Adancime 94 mm
Inaltime 208 mm
Greutate 800 g

ACCESORII

Continut pachet

1 x Boxa

1 x Cablu USB-C

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.