Sony Pereche Boxe Pasive SSHA1S.CE7, 120W RMS, Argintiu

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Pereche Boxe Pasive SSHA1S.CE7, 120W RMS, Argintiu de la Sony

Pereche Boxe Pasive Sony SSHA1S.CE7, 120W RMS, Argintiu

 

Sunet asa cum si-a dorit artistul

Bucurati-va de cele mai subtile nuante ale inregistrarii din studio cu sunetul de inalta rezolutie. Pasiunea pentru muzica reuneste fiecare componenta, de la semnal la boxe, in timp ce tehnologiile avansate precum conversia extinsa digitala contribuie la crearea unei experiente neegalate de auditie.

Cum functioneaza sunetul de inalta rezolutie

Cum functioneaza1

Muzica digitala la calitate mai buna decat de pe CD

Sunetul de inalta rezolutie converteste sunetul analogic in digital la o rata mai mare decat CD-urile, producand sunet la 24 biti/96 kHz, in comparatie cu CD-urile la 16 biti/44,1 kHz.

Design inteligent, sunet superior

Boxa are o forma unica a ecranului acustic, menita sa reduca difractia, pentru un sunet precis si clar. Designul solid din aluminiu promoveaza rigiditatea si reduce vibratiile, pentru reducerea distorsiunilor.

Caracteristici de inalta rezolutie

Sunete inalte clare si sunete joase bogate

Difuzoare proiectate sa imbunatateasca sunetul de inalta rezolutie

Doua super-tweetere cu dispersie ampla (WD) creeaza o zona larga de auditie, completand energia de banda ridicata a surselor de inalta rezolutie. Conurile wooferului din fibra celulara ranforsata cu mica (MRC) asigura redare clara si bas rezonant.

Conectati-va la colectia de inalta rezolutie

Boxele SS-HA1 sunt accesoriile perfecte pentru a asculta muzica de pe alte echipamente audio de inalta rezolutie - de la fisierele muzicale stocate pe PC la sistemul cu player audio cu HDD sau la amplificatorul DAC cu USB. Conectati pur si simplu boxele pentru a auzi muzica la o claritate ireprosabila, cu detalii incredibil de apropiate de inregistrarea originala.

 

Ridicati sunetul pe noi culmi

Sunet de inalta rezolutie: pentru o calitate de neegalat

Descoperiti amploarea sunetului de inalta rezolutie cu sistemul SS-HA1. Doua super-tweetere creeaza un interval amplu de auditie pentru sunete inalte clare, iar conurile rigide ale difuzorului woofer produc un bas rezonant. Forma de ecran acustic si corpul din aluminiu reduc difractia si vibratiile, astfel incat sunetul de inalta rezolutie este extrem de apropiat de sunetul concertelor live.

Muzica. Asa cum nu ati mai auzit vreodata

Redescoperiti colectia de muzica la precizie si claritate nemaiauzite. Fiecare aspect al boxelor SS-HA1 a fost proiectat pentru a evidentia detaliile bogate disponibile in fisierele de muzica de inalta rezolutie si a dezvalui subtilitatile pieselor MP3.

 
SPECIFICATII
  • Boxe de raft pe 2 cai
  • Compatibil cu sunetul de inalta rezolutie

  • Super-tweetere cu dispersie mare pentru frecvente inalte si realiste

  • Difuzoare din fibra celulara ranforsata cu mica pentru sunet dinamic

  • Carcasa rigida din aluminiu pentru reducerea vibratiei incintei

RASPUNS IN FRECVENTA: 48 Hz - 50 kHz
BOXA FATA: 1
Dimensiuni Boxe de raft stereo

CE ESTE IN CUTIE

Manual de instructiuni, Certificat de garantie

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.