Bratara fitness Huawei Band 8, Sakura Pink

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
279,84 lei
Pret 36 Rate Optimo: 10.26 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

55020ANQ

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Bratara fitness Huawei Band 8, Sakura Pink de la Huawei

 

Mai mare, mai usor, mai bun

Usor ca un fulg

HUAWEI Band 8 dispune de un ecran AMOLED fara margini si are un design unghiular, ceea ce dovedeste ca eleganta este un element mult mai profund - chiar si atunci cand de abia o simti la incheietura mainii.

 

Apasa

Inlocuieste

Apasa pentru a indeparta cureaua. Cu designul inovativ de eliberare rapida de la HUAWEI, schimbarea curelelor este extrem de usoara.

 

 

Creeaza-ti propriul display

Creeaza o imagine de fundal pentru ceas personalizata5 pornind de la fotografia tinutei tale perfecte, pentru a-ti face cunoscuta personalitatea!

 

Huawei band 8 Cross the dial 2

 

Mai multa distractie, mai mult stil

Atinge pentru a descarca oricare dintre cele peste 10.000 de fundaluri de ceas elegante sau seteaza un afisaj Always On Display (AOD) pentru a ramane conectat intotdeauna.

 

Huawei band 8 Numerous dial 2

 

Tehnologii din seria Tru

Expertul in sanatate si fitness la incheietura mainii

HUAWEI TruSleep™ 3.0

Te ajuta sa dormi mai bine

Sistemul HUAWEI TruSleep™ 3.0 urmareste fiecare secunda de somn, oferind in acelasi timp instrumentele si sfaturile necesare pentru un somn usor in fiecare noapte.

 

 alt=

 

Functionalitatile Smart TruSeen™ 5.0 permit bratarii sa iti monitorizeze automat nivelul de SpO2 level7 si sa te anunte imediat daca acesta scade sub limita ideala, astfel incat sa te poti simti din nou bine in cel mai scurt timp.

   
 alt=

HUAWEI Band 8 dispune de un algoritm AI nou si imbunatatit care urmareste ritmul cardiac non-stop si te anunta imediat daca ceva nu este in parametri normali8. Sistemul iti afiseaza datele privind ritmul cardiac in repaus din ultimele 7 zile folosind grafice intuitive si iti pune la dispozitie zone de ritm cardiac sanatos si memento-uri privind limita superioara a ritmului cardiac in timpul antrenamentelor.

   

HUAWEI TruSport™

Iti imbunatateste forma fizica

Ai la dispozitie 100 de moduri9 de antrenament* fantastice din care sa alegi. Bratara va recunoaste cand alergi si cand mergi si va detecta automat oricare dintre cele patru miscari majore de inot, oferind in plus monitorizare in timp real a ritmului cardiac in timpul inotului. In plus, poti fi recompensat cu o multime de date minunate, inclusiv indicele capacitatii de alergare (RAI), sarcina de antrenament saptamanala, recuperarea si VO2Max10 cu suportul de sistem TruSport™. Planul de alergare AI din aplicatia HUAWEI Health te ajuta sa profiti la maximum de fiecare pas.

 

 alt=

 

HUAWEI TruRelax™

Te elibereaza de stres

Tehnologia HUAWEI TruRelax™ faciliteaza relaxarea, cu exercitii de respiratie pentru combaterea stresului. Memento-urile de activitate functioneaza in tandem cu functia Health Clovers din aplicatia HUAWEI Health pentru a te mentine motivat sa ramai sanatos si activ pe tot parcursul zilei.

 

 

 

 alt=

Caracteristici de sanatate pentru femei

Aceasta bratara te poate ajuta sa iti urmaresti ciclul menstrual si sa anticipezi urmatoarea menstruatie in avans, pentru a fi sigura ca esti intotdeauna pregatita.

   

O viata mai usoara

Mic, dar inteligent

Gliseaza spre dreapta pentru a vizualiza vremea pentru saptamana in curs si adu-ti muzica mai aproape pe HUAWEI Assistant·TODAY.

 

Huawei band 8 Information center 2

 

Incarcare rapida, autonomie de durata a bateriei

HUAWEI Band 8 se incarca complet in doar 45 de minute, ceea ce inseamna o incarcare cu 30% mai rapida11. Poate avea o autonomie de doua zile intregi cu o incarcare rapida de cinci minute. Odata incarcata complet, bratara poate fi utilizata maximum 14 zile, sau 9 zile in scenarii de utilizare tipice.

Huawei band 8 long battery life 2

 

Construit pentru a rezista elementelor

Fiind supusa unui numar de opt teste stricte, aceasta bratara este construita pentru a face fata oricaror conditii dure si aspre pe care le-ai putea intalni, datorita rezistentei la apa de 50 m si durabilitatii verificate si testate.

 

 

Viata ta smart incepe aici

 

 

Huawei band 8 Support for more devices

Compatibil cu mai multe dispozitive

HUAWEI Band 8 functioneaza perfect atat cu smartphone-urile iOS cat si cu cele pe Android.

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.