Bratara fitness Samsung Galaxy Fit, Black

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Bratara fitness Samsung Galaxy Fit, Black de la Samsung

Fitness de zi cu zi pentru toata lumea
Realizat pentru toti entuziastii de fitness, de la alergatorii ocazionali pana la sportivi, Galaxy Fit este un suport activ pentru stilul de viata. Cu corpuri subtiri si usoare, Galaxy Fit este usor de manevrat si confortabil de purtat toata saptamana.

Galaxy Fit este subtire si modern 
Permite urmarirea usoara si intuitiva pentru a va ajuta sa va atingeti obiectivele fitness. Galaxy Fit incepe automat urmarirea activitatii dvs. atunci cand calatoresti, alergi, mergi la bicicleta, sau incepi un antrenament dinamic. De asemenea, puteti selecta manual din mai mult de 90 de activitati diferite in aplicatia Samsung Health pe telefonul smartphone, iar Galaxy Fit va incepe automat urmarirea antrenamentului ales. In plus, cu analiza imbunatatita a somnului si gestionarea stresului inteligent, puteti sa va monitorizati bunastarea in orice moment al zilei.

Usor de interactionat cu dvs. in deplasare, intuitiv si usor de utilizat. Primiti alerte si mesaje sau verificati widgetul care include informatii sincronizate direct din alarma, calendarul sau vremea telefonului smartphone, fara a fi nevoie sa atingeti telefonul. Cand calatoriti intr-un nou fus orar, Galaxy Fit va afisa automat pentru a va facilita gestionarea programului. Ambele dispozitive sunt rezistente la apa pana la 5ATM, astfel incat poate merge usor cu tine de la dus sau la piscina.



CARACTERISTICI GENERALE

Stil Casual Sport
Sistem de operare compatibil Android iOS
Tip display AMOLED
Tip senzor Accelerometru Heart Rate Senzor Gyro
Conectivitate BLE
Continut pachet 1 x Bratara fitness
Culoare Negru

CARACTERISTICI TEHNICE

Rezolutie display 120 x 240
Tip baterie 120 mAh

DIMENSIUNI

Greutate 24 g
 
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.