Cafea macinata Costa Signature Blend Intens, 500g

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Cafea macinata Costa Signature Blend Intens, 500g de la Costa

La Costa, stim ce este o cafea grozava. Dovada? Bautorii de cafea au ales legendarul nostru Blend Signature din 1971. Ne-au trebuit 112 incercari pentru a ajunge la acest blend, dar a meritat: echilibrul perfect dintre Arabica delicata si Robusta puternica, prajit lent pentru o aroma fina de nuca si aroma bogata. Tot ce trebuie sa faceti este sa deschideti aceasta doza delicioasa. 

 

Mixul unic dintre boabele Arabica si Robusta ii ofera un gust de ciocolata, in combinatie cu lapte, dar este perfect si pentru orice tip de cafea neagra sau espresso, relevand note de ciocolata neagra si nuci. Un sortiment ideal pentru consumatorul de cafea de zi cu zi, care se bucura de partea indrazneata a vietii.

 

Cafea de calitate Barista, special pentru a fi savurata acasa. Nu a fost niciodata mai usor sa devii propriul tau Barista si sa te bucuri de Costa Coffee, in confortul casei tale. Avem o gama variata de sortimentei delicioase, pentru o varietate de metode de preparare. Totul pentru ca tu sa poti face cafea cu usurinta, la fel cum o fac si expertii nostri. Gama noastra de cafea pentru Acasa ofera gustul artizanal, bogat si indulgent al Costa Coffee pe care te-ai astepta sa il gasesti intr-o cafenea, dar de care te poti bucura la tine acasa... chiar in ceasca ta preferata. Descopera gama de cafea pe care o oferim, fie ca vorbim de cafea bobe, macinata, sau de capsule.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip bautura Cafea
Continut cafeina Cu cafeina
Forma produs Macinata
Tip cafea Caffe crema
Aroma Nuci Ciocolata neagra
Beneficii Energizare
Nivel prajire Intensa
Destinat pentru Cafetiera Espressor
Greutate 500 g
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.