Profil sensorial
Espresso perfect echilibrat intre gustul dulce si aciditate, gratie unui amestec de cafea naturala Arabica cu boabe de cafea fermentata Arabica si Robusta.
Tarie medie cu note foarte fine de condimente, biscuiti si paine proaspat coapta.
Origini
Acest amestec este compus din boabe de cafea 80% Arabica si 20% Robusta. Boabe fermentate Arabica din Salvador si Guatemala dau acestui amestec un gust placut acid, specific fructelor. Cafeaua naturala Arabica braziliana imbunatateste structura cafelei ofera dulceata si note de flori. Boabele de cafea Robusta selectate cu atentie, provenind din insula Java, sunt excelente pentru a oferi un gust usor condimentat.
CARACTERISTICI GENERALE
Tip bautura | Cafea |
Continut cafeina | Cu cafeina |
Forma produs | Boabe |
Tip cafea | Espresso |
Aroma | Cafea Fructe Condimente |
Beneficii | Energizare |
Destinat pentru | Espressor |
Tara de origine | Brazilia El Salvador Indonezia Guatemala |
Greutate | 1 Kg |
Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.